İŞKUR'dan En Az İlkokul Mezunu 181 Sekreter ve Ambulans Şoförü Alımı

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından 181 ambulans şoförü ve sekreter alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilanlar ve başvuru şekli.

İŞKUR'dan En Az İlkokul Mezunu 181 Sekreter ve Ambulans Şoförü Alımı

Hastanelere İŞKUR 'dan ambulans şoförü, sekreter ve hasta kayıt görevlisi alımı yapılacak.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan yeni ilanlarla birlikte özel hastanelere 17 ambulans şoförü, 27 Tıbbi Dökümantasyoncu ve Sekreter ile 137 hasta kayıt kabul görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. 

Bugün yayımlanan yeni ilanlarla birlikte toplamda 181 personel alımı yapılacağına yer verildi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından personel istihdamı yapılacağına yer verildi. Biz de bu haberimizde başvurusu devam eden Ambulans Şoförü, Tıbbi Dökümantasyoncu-Sekreter ve Hasta Kayıt Kabul Görevlisi alımlarına yer verdik.

AMBULANS ŞOFÖRÜ ALIMI

İŞKUR 'da yayımlanan ambulans şoförü alımı ilanları şu şekilde;

TIBBİ DÖKÜMANTASYONCU VE SEKRETER ALIMI

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan bir diğer ilanda 27 Tıbbi Dökümantasyoncu ve Sekreter alımı yapılacağına yer verildi. İlanlar şu şekilde;

HASTA KAYIT KABUL GÖREVLİSİ ALIMI

137 Hasta Kayıt Kabul Görevlisi alımı için yayımlanan ilanlar şu şekilde;

BAŞVURU ŞEKLİ

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda başvuruların İŞKUR 'dan yapılması gerektiğine yer verildi. Özel hastanelere ve kuruluşlara yapılan personel alımlarına başvuru yapmak için aşağıdaki adımları takip edin.

Aşağıdaki linke gidin.

https://esube.iskur.gov.tr

Açılan sayfada İŞ ARAYAN kısmından giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI 'na tıklayın.

Son olarak aşağıdaki sayfa karşınıza çıkacak. Bu ekranda aşağıdac  Bu sayfada başvuru yapmak istediğini mesleğin adını yazın ve ARA butonuna tıklayın.

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN , ÖZEL İŞ İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN