GSB, 500 Yurt Yönetim Memuru Alımı Sonrası Bir İlan Daha Yayımladı: 25 Personel Daha Alınacak

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yayımlanan duyuruda uzman yardımcısı kadrosuna personel alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

GSB, 500 Yurt Yönetim Memuru Alımı Sonrası Bir İlan Daha Yayımladı: 25 Personel Daha Alınacak

GSB yeni memur alımı ilanı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda uzman yardımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile Gençlik ve Spor Uzmanlığı Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde Yarışma Sınavı ile 25 (yirmi beş) Gençlik ve Spor Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı bildirilirken başvuruların 8 Şubat tarihinde başlayacağına yer verildi. 

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı ilanına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak.

- Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren ve yukarıda yer alan tabloda belirtilen öğrenim dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak. 3-Yarışma sınavının yapılacağı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak.

- ÖSYM tarafından 2019 ve 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında, yukarıda öğrenim dallarına göre belirlenen puan türlerinden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak. 6-Devamlı olarak görev yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak.

Başvurular 8 ile 15 Şubat tarihleri arasında basvuru.gsb.gov.tr adresi üzerinden “Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı Başvuru Formu” nun doldurulması ile yapılacak. İlan metni için TIKLAYIN

YURT YÖNETİM MEMURU ALIMI

GSB bünyesine 500 yurt yönetim memuru alımı yapılacak. 63 şehirdeki KYK yurtlarına yapılacak alım için başvurular 4 Ocak günü başlıyor. Başvuru başladığında haberdar olmak için TIKLAYIN

500 yurt yönetim memuru alımı için TIKLAYIN