DOKA Memur Alımı için Başvuru Süreci Devam Ediyor

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın memur alımı için başvuru işlemleri 10 Şubat 2020 tarihi itibariyle başlamıştı. Başvuru işlemlerinin 21 Şubat 2020 tarihinde sona ereceği bildirildi.

DOKA Memur Alımı için Başvuru Süreci Devam Ediyor

Sadece İş haberlerinin yer alacağı (Bekçi, Uzman Çavuş, Polis, Subay Alımları, Özel Sektör iş fırsatları) yeni sayfaya katılım isteği göndermek için TIKLA.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından yapılan resmi duyuruda kuruma ; uzman, hukuk müşaviri ve iç denetçi alımı yapılacağı belirtilmiş, resmi duyuruda alımla ilgili, 'Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, 15/7/2018 tarihli ve 30479 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 4 sayılı Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar İle Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 187 nci maddesin ikinci fıkrasının (g) bendi ve 200 üncü maddesi ile 27/6/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 28 inci maddesinin dördüncü fikrası hükümlerine dayanılarak hazırlanan ve 29/5/2019 tarihli ve 30788 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kalkuma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, TR90 Düzey 2 Bölgesinin (Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon illeri) kalkınmasına ve gelişmesine hizmet etmek ve katkıda bulunmak isteyen, yeniliğe, gelişime ve iletişime açık, özgüven sahibi, analitik düşünebilen, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, hizmet ve kalkınma bilinç ve sorumluluğuyla hareket eden, seyahat engeli olmayan 6 (altı) Uzman, 1 (bir) Hukuk Müşaviri ve 1 (bir) İç Denetçi alımı gerçekleştirecektir. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın merkezi Trabzon ili olup Ajansın faaliyet alanlarını Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon illeri oluşturmaktadır. Sınavda başarılı olan Uzmanlar, Ajans Genel Sekreterliği'nin uygun göreceği bu illerin birinde çalışmayı kabul edeceklerdir. İç Denetçi ve Hukuk Müşaviri ajans merkez binasının bulunduğu Trabzon ilinde istihdam edileceklerdir.' ifadelerine yer verilmişti.

Sınav başvurusu yapmak isteyen adayların başvuru genel ve özel şartlarını inceledikten sonra sinavbasvurusu.sanayi.gov.tr adresi üzerinden başvuru işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebileceği bildirildi. DOKA memur alımı için gerçekleşecek sınavın ,"Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Gazipaşa Mahallesi, Nemlioğlu Sokak, No:3 Ortahisar / TRABZON" adresinde uygulanacağı sınava dair tüm detayların www.doka.org.tr adresinden takip edilebileceği kaydedildi.