Başkan Açıkladı: Kızılay KPSS'siz 2500 Personel Alımı Yapacak

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu bir açıklamada bulundu. Soylu yaptığı açıklamada 2021 yılında 100, kalan 4 yılda ise 2400 olmak üzere toplamda 2500 personel alımının planlandığını söyledi.

Başkan Açıkladı: Kızılay KPSS'siz 2500 Personel Alımı Yapacak

Son dakika : Kızılay Malatya'ya 2500 personel alacak.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu geçtiğimiz gün dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Soylu yaptığı açıklamada, Vagon Onarım Fabrikası yerine yapılan yatırımların büyük ölçüde tamamlandığını belirterek “2021 Yılının Haziran ayından itibaren istihdam için çalışmalar başlayacak ve ilk etapta 100 personel istihdam edilecek” diyerek personel alımı müjdesini verdi. 

Geçtiğimiz hafta Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, burada önemli açıklamalarda bulundu. Soylu burada MGC Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşerek Gazetecilerin gününü kutladı ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Kızılay Malatya Şubesi olarak geçen yıl 4 başarı ödülünü birden aldık. Bunu biz Malatya basınımıza borçluyuz. Her zaman yanımızda oldular ve bize destek verdiler. Tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” diyerek sözlerine başlayan Soylu,  Vagon Onarım Fabrikasında yapılan Prefabrik konut, Çadır Fabrikası gibi binaların tamamlandığını montaj çalışmalarının devam ettiğini söyledi ve personel alımı müjdesini şu şekilde verdi:

2021 YILINDA 100, 4 YILDA 2500 PERSONEL ALINACAK

“Fabrikalar Haziran ayında üretime hazır hale gelecek. Kızılay Genel Müdürlüğümüz internet üzerinde bir sayfa açarak iş başvurularını alacak. İlk etap da teknik olmak üzere 100 personel alınacak. Daha sonra üretimlere göre ihtiyaç duyulan personeller alınacaktır. 5 Yıllık çalışmalarla istihdam sayısını 2 bin 500 olmasını hedefliyoruz. Yan sanayiyle birlikte bu sayı daha da artacak. Çadır ve prefabrik fabrikalarımız tüm Türkiye’ye hizmet verecek”

İLAN NE ZAMAN GELECEK?

Personel alımı hakkında Soylu, önümüzdeki günlerde zamanı geldiğinde ilanın yayımlanacağını söyledi. Haberdar olmak için TIKLAYIN

KIZILAY İLANLARI

Kızılay'ın güncel personel alımı ilanlarına baktığımızda ise kadroların şu şekilde olduğu görüldü:

Mesul Müdür / İlk Yardım Eğitmeni 
Doğrulama ve Gözlem Süreç İzleme Asistanı
Raporlama Sorumlusu
Çağrı Merkezi Operatörü
Veri Doğrulama ve Analiz Asistanı
Doktor

Kızılay ilanları başvuru sayfası:

https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx