ATO Uzman Yardımcısı Alımı Yapacak

Ankara Ticaret Odası'na uzman yardımcısı alımı için başvurular 30 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek. Başvurular şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

ATO Uzman Yardımcısı Alımı Yapacak

Ankara Ticaret Odası'na Uzman Yardımcısı Alımı yapılacağına dair duyuru , Basın İlan Kurumu ve Hürriyet gazetesi aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılmıştı. Ankara Ticaret Odası tarafından 'Ankara Ticaret Odası Uzman Yardımcısı (Hukuk) Alımı Sınav Duyurusu' Başlığı altında yayımlanan resmi duyuruda, Oda'nın Ticaret Sicil Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere 6 uzman yardımcısı alımı yapılacağı, başvuru yapacak adayların 35 yaşını aşmamış olması, Hukuk Fakültelerinden ya da denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun, son 3 sene içerisinde KPSS'den (KPSSP4) puan türünden en az 75 puan alan ve YDS'den ilgili puanı alabilen adayların başvuru yapabileceği belirtildi.

Başvurular ATO'ya şahsen ya da posta yoluyla yapılabilecek. Detaylı bilgilendirme ATO'nun resmi internet sayfasından (atonet.org.tr/istihdam/basvuru.pdf) edinilebilecek.