A101 2500 TL Maaşla Personel Alımı Yapacak-İşte İş İlanı Başvuru Formu

A101 tarafından art arda ilanlar yayımlandı ve farklı kadrolarda çalıştırmak üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. Türkiye genelinde birçok şehre yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

A101 2500 TL Maaşla Personel Alımı Yapacak-İşte İş İlanı Başvuru Formu

A101 marketlere çok sayıda personel alımı.

Türkiye perakende mağazacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan A101 marketler , Türkiye genelinde bulunan binlerce şubesinde çalıştırmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı şehirlerde , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere yapılan personel alımında başvuru genel şartları ile detayları haberimizde.

Kuruluşundan bu yana bir amaca odaklandıklarını ifade eden A101 marketler, çalışma politikaları hakkında "En uygun fiyata kaliteli ürünleri müşterilerimize ulaştırmak. Bu iddiamıza sahip çıkmak için her gün yeni mağazalar açıyor, ülkenin en ücra noktalarına, vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti ulaştırmaya çalışıyoruz.

Bu amaç için; Türkiye’nin 81 ilinde, 914 ilçesinde, 6850 mahallesinde, günde yaklaşık 3,5 milyon kez mağazalarımızı ziyaret eden müşterilerimize; ucuz, kaliteli ve yenilikçi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

ALIM YAPILAN KADROLAR

A101 tarafından yayımlanan duyurulara baktığımızda kasiyer, reyon görevlisi, gıda personeli, depo personeli, meyve sebze reyonu görevlisi, satış elemanıi şoför, araç bakımcısı, mali işler personeli, bilişim personeli, satın alma personeli kadrolarına personel alımı yapıldığı görüldü. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

A101 tarafından yayımlanan personel alımlarına başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Alınacağı görevi yapmaya engel sağlık sorunu olmaması,

- Diksiyonu düzgün olması,

- İkili ilişkilerde başarılı olmak,

- Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olmak,

- Mağazacılık sektöründe kariyer yapmayı hedef haline getirecek,

- - Sürekli çalışabilecek.

- Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olan

- İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın olan

- Müşterilere karşı güler yüzlü davranabilecek.

BAŞVURU ŞEKLİ

A101 personel alımı başvuruları , internet üzerindne alınmaktadır. A101 'de çalışmak isteyen adayların internet üzerindne iş başvuru formunu doldurması ve başvurusunu yapması gerekmektedir.

https://www.a101.com.tr/kariyer

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada A101 kariyer üzerinden başvuru formunu eksiksiz doldurarak müracaatınızı yapın.

KAMU VE ÖZEL SEKTÖR İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN