98 Bin 250 TL Maaşla 2 Ay Yatacak Personel Alımı

ESA 'dan bir açıklama yapıldı ve 2 ay boyunca yatacak 48 personel alımı yapılacağına yer verildi. 2 ay boyunca yatacak personellere 98 bin TL verilecek. Açıklama detayları haberimizde.

98 Bin 250 TL Maaşla 2 Ay Yatacak Personel Alımı

2 ay yatacak personel alımı yapılıyor.

ESA tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve  2 ay boyunca yatacak gönüllüler arandığı bildirildi.

Avrupa Uzay Ajansı  tarafından başlatılan proje kapsamında Uzay ajansı,  projeye dahil olanlara 12 bin 500 sterlin (Yaklaşık 98 bin 250 TL) ödeme yapacak . İlana başvuracak gençler bu sayfada:   TIKLA KATIL

AMAÇ UZAY YOLCULUKLARININ İNSAN ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

ESA tarafından yapılan açıklamada söz konusu proje ile uzay yolculuklarının insan vücudu üzerindeki etkilerinin araştırılacağına yer verildi. Avrupa Uzay ajansı bu kapsamda bir dizi deneye imza atmaya hazırlanıyor. 

2 AY BOYUNCA YATACAKLAR

ESA tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada 48 personel alımı yapılacağı ve alınacak bu 48 personeli 2 ay boyunca yatacağına yer verildi. Hareketsiz şekilde günlerce kalacak olan astronotların vücudunda nasıl değişimler yaşanacağının tespit edileceği çalışmaca personellere 12 bin 500 sterlin para verilcek. 

TUVALET İÇİN BİLE KALKMAYACAKLAR

İngiliz Daily Mail adlı yayın kuruluşunda son dakika olarak yayımlanan haberde göre, bu proje kapsamında Fransa merkezli Medes kliniği ile iş birliği yapan ESA, gönüllülerin tuvalet ihtiyacı için bile yerlerinden kalkmalarına izin vermeyeceğine , ihtiyaçların yattığı yerden karşılanacağına yer verildi. 

İŞTE BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu proje için ilan yayımlayan Avrupa Uzay Ajansı, başvuruları 2 Mart 'tan itibaren almaya başlayacak. Ancak iş ilanını yayımlayan ajans sadece Avrupa Uzay Ajansı değil. Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi tarafından da ay ve mars görevleri için yeni personel alımı yapılacağına yer verildi. 

İŞ İLANLARI ART ARDA YAYIMLANDI. Takip  için TIKLA KATIL

BAŞVURU BAŞLADIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN