PTT'den Mesai Açıklaması-Maskeler Ne Zaman Gelecek? (Açılış Kapanış Saatleri Değişti mi?)

PTT 'den bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi sonrası PTT 'nin hafta sonu da çalışacağına yer verildi.

PTT'den Mesai Açıklaması-Maskeler Ne Zaman Gelecek? (Açılış Kapanış Saatleri Değişti mi?)

PTT 'den korona kararı: Hafta sonu da çalışılacak.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlara bir yenisi daha eklendi. PTT 'den bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada koronavirüs nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı süresince de PTT 'nin çalışması kararlaştırıldı. 

MASKE DAĞITILACAK

Geçtiğimiz hafta ücretsiz maske dağıtımı kararı alındı. Vatandaşların PTT üzerinden başvuru yapması istendi. Başvuru yoğun olup PTT 'nin eavm sitesi çökünce başvurular e Devlet kapısına alındı. E Devlet üzerinden de başvurular alınınca PTT maske dağıtımına başladı.

PTT 'DEN HAFTA SONU KARARI

Sokağa çıkma yasağı kararının açıklanmasının ardından bir açıklama yapan PTT , hafta sonu da çalışacaklarını duyurdu. Resmi twitter adresi üzerindne yapılan açıklamada PTT şu ifadelere yer verdi:

PTT ve ePttAvm üzerinden verilen maske siparişlerinin evlere teslim edilmesi bekleniyor. 

PTT ÇALIŞMA SAATLERİ

İstanbul PTT Bölge Başmüdürlüğü, 3 Nisan’dan itibarensosyal mesafe kurallarının uygulanamadığı ve sürekli yoğunluk yaşanan iş yerlerine ilişkin kapatma kararı alındığını duyurdu.

Karar şu şekilde:

“03 Nisan 2020 tarihinden itibaren, sosyal mesafe kurallarının uygulanamadığı, sürekli olarak yoğunluk yaşanan iş yerlerimizi ikinci bir açıklamaya kadar kapatma kararı aldık. Bu süreçte sosyal yardım ödemeleriniz, PTT dağıtıcılarımız tarafından İl Emniyet Müdürlüklerimiz ile iş birliği içerisinde, kolluk kuvvetlerimiz ve bekçilerimizle birlikte evlerinizde yapılacaktır. Kapatılmayan iş yerlerimizde ise gün içinde yoğunluğun artışına göre hizmetimiz durdurulabilecektir. Toplum sağlığımız için tedbirlerimizi artırmaya ve sizin için çalışmaya devam ediyoruz. Anlayış ve desteğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.”

Hizmet veren şubelerde müşteriler ve personelin ulaştığı her noktanın detaylı dezenfektasyon işlemlerine tabi tutulması, her türlü temizlik ve hijyen koşullarının sağlanması amacıyla 12.30-13.30 saatleri arasında PTT iş yerleri kapatılmıştır. İllerde oluşacak şartlara ve durumlara göre mesai düzenlemesi için İl Başmüdürlerimiz de yetkilendirildi.​

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA