MSB'den 1072 İşçi Alımı Kura Çekimi Duyurusu

Milli Savunma Bakanlığı 1072 işçi alımında geri sayım sona eriyor. Kura çekimine katılacak on binlerce aday, kuranın ne zaman çekileceğini, saat kaçta kura çekimi olacağını ve diğer detayları araştırmaya başladı. İşte detaylar ve MSB kura duyurusu.

MSB'den 1072 İşçi Alımı Kura Çekimi Duyurusu

MSB işçi alımı kuraları çekilecek.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 1072 işçi alımında kura çekiminin 27 Temmuz 2020 günü yapılacağına yer verildi. On binlerce kişinin müracaat ettiği işçi alımında kura için geri sayımda sona gelinirken adaylar, kura çekiminin canlı yayınlanıp yayımlanmayacağını , sonuçların ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladı. 

1072 İŞÇİ ALINACAK

Milli Savunma Bakanlığı, farklı şehirlerdeki birliktlerde istihdam etmek üzere kadın ve erkek adaylar arasından KPSS puan şartı aranmadan işçi alımı yapacağını duyurmuştu. 1072 işçi alımı için başvurular İŞKUR aracılığıyla yapılmıştı.

KURA ÇEKİMİ 27 TEMMUZ 'DA

MSB tarafından yapılan açıklamada 1072 işçi alımı için kura çekiminin 27 Temmuz günü yapılacağına yer verildi. MSB kura duyurusu şu şekilde:

"Kura çekimi, Milli Savunma Bakanlığı Eğitim Merkezi Müdürlüğünde (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı 77/A Yenimahalle/ANKARA) 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 10:30’da noter huzurunda yapılacaktır. Kura sonucunda belirlenen sözlü/uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylara ait liste Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden yayımlanacaktır. Bu yayım tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebliğ yapılmayacaktır."

Kura çekimi sonucundan haberdar olmak için TIKLAYIN