Kadro Müjdesi Bekleyen Sözleşmeliler Fesih Şoku Yaşamıştı: Son Kez İşe Gittiler

Kadro bekleyen sözleşmeli personeller sözleşme fesih tebligatı ile şok olmuştu. İşçiler ve personeller bugün son kez işe gitti.

Kadro Müjdesi Bekleyen Sözleşmeliler Fesih Şoku Yaşamıştı: Son Kez İşe Gittiler

Kadro müjdesi bekleyen sözleşmelilerin fesih şokları sürüyor.

Sözleşmeli personeller için kritik gün geldi. Özellikle belediyelerde sözleşme yenileme gününün gelmesi ile birlikte çok sayıda personel işsiz kaldı. Sosyal medya hesapları üzerinden yayımladıkları tebligatlarla duruma tepki gösteren işçiler ve personeller , bu durumun düzeltilmesi için çağrıda bulundu.

BUGÜN SON KEZ İŞE GİTTİLER

Kadro beklerken fesih tebligatı alan ve işlerinden olan personeller, bugün son kez işlerine gitti. Ailelerine , çocul çocuklarına nasıl bakacaklarını kara kara düşünen personeller , sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda seslerini yetkililere duyurmaya çalışıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 'IN O SÖZÜNÜ HATIRLATTILAR

İşin Geleceği adlı programda geçtiğimiz haftalarda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın, "Sizi işinizden atamazlar. Bu ülkede şu anda bir hükümet var, yapılacak zulümlere seyirci olmayız.’" açıklamasını paylaşan personeller, müjdeli haber bekliyor.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki talep ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

SOSYAL MEDYA ETKİNLİĞİ

İşlerinden olan personeller, sosyal medya üzerinde etkinlikler yapıp seslerini duyurmaya çalışıyor. Kadın erkek diğer vatandaşlarla bilgi alış verişi ve etkinlik için > TIKLA TAKİP ET