İlkokul ve Lise Mezunlarından İŞKUR Üzerinden 200 Kadrolu Kamu İşçisi Alımına Yoğun İlgi

Ege Üniversitesi'ne en az ilkokul mezunlarından temizlik görevlisi ve en az lise mezunu güvenlik görevlisi alımı için yoğun ilgi sürüyor.

İlkokul ve Lise Mezunlarından İŞKUR Üzerinden 200 Kadrolu Kamu İşçisi Alımına Yoğun İlgi

Ege Üniversitesi'nin en az ilköğretim mezunu temizlik görevlisi alımı ile en az lise mezunu güvenlik görevlisi alımına ilişkin duyuru bugün yayımlanmış, siz değerli ziyaretçilerimizle haberin detaylarını paylaşmıştık. Kısa sürede alıma yoğun ilgi olduğu rekor düzeyde başvuru beklendiği öğrenildi. Ege Üniversitesi'ne 169 temizlik görevlisi, 31 de güvenlik görevlisi alınacak. Başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra başvuru özel şartlarını da dikkatle incelemesi gerekiyor. Başvuru yapacak adaylarda aranacak genel şartlar şu şekilde oldu: 

Güvenlik görevlisi alımı başvuru özel şartları:

Temizlik görevlisi alımı için başvuru yapacak adayların 18 yaşını tamamlamış, 37 yaşından gün almamış olması, 24 saat çalışan kamu kurumu olması nedeniyle nöbetli çalışmaya müsait, ulaşım sorunu olmaması gerekiyor. Temizlik görevlisi alımı için başvuru yapacak adayların en fazla lise mezunu olması gerekli.  Başvurular İŞKUR resmi sayfası üzerinden gerçekleşecek.