En Az Lise Mezunu Zabıta Memuru Alımı Başvuruları 8 Ekim'de Başlıyor!

En az lise ve dengi okullardan mezun 110 zabıta memuru alımı için başvuru süreci 8 Ekim 2018 tarihinde başlıyor. Başvuru için gerekli belgeler ve diğer şartlar kamu bülteni sitesinde.

En Az Lise Mezunu Zabıta Memuru Alımı Başvuruları 8 Ekim'de Başlıyor!

İstanbul Ümraniye Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı için başvuru işlemleri 8 Ekim 2018 tarihinde başlıyor.  

Ümraniye Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından, Resmi Gazete'den ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda Belediyeye 110 zabıta memuru alımı yapılacağı, ilgili alım için başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranacağı belirtilmişti. Resmi duyuruda, "Ümraniye Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır." ifadelerine yer verilirken, mezuniyet ve KPSS koşulları şu şekilde açıklanmıştı : 

Başvurular 8-12 Ekim 2018 tarihleri arasında http://www.umraniye.bel.tr/ adresinden temin edilecek başvuru formunun imzalanması ve diğer belgelerle birlikte Ümraniye Belediye Başkanlığı Atatürk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No: 63 Ümraniye İstanbul adresine şahsen yapılacak. 

BAŞVURU SIRASINDA TALEP EDİLEN BELGELER

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA