Duyurular Art Arda Geldi! 5 Farklı İlanla 291 Personel Alımı Yapılacak (Memur, Büro Personeli, Sekreter, Sağlık Personeli ve Daha Fazlası)

Türkiye Büyük Millet Meclisi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Türkiye Ulusal Ajansı , Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanlarla ilgili kurumlara 291 yeni personel alımı yapılacak. Lise, önlisans ve lisans düzeyinden gerçekleşecek alımlara dair detaylar Türkiye'nin en sevilen memur adayı haber sitesi kamubulteni.com adresinde.

Duyurular Art Arda Geldi! 5 Farklı İlanla 291 Personel Alımı Yapılacak (Memur, Büro Personeli, Sekreter, Sağlık Personeli ve Daha Fazlası)

Siz değerli ziyaretçilerimizden gelen taleplerin ardından kamu bülteni olarak son personel alımı haberlerini derledik. Adaylar, ilgili ilanlara kurumların resmi sayfalarından erişebileceği gibi, alımlara dair detaylara aşağıdaki sayfalardan erişerek başvuru genel ve özel şartları ile başvuru tarihleri hakkında fikir sahibi olabilirler. 

YENİ HABERLERİ MOBİL CİHAZINA ÜCRETSİZ ALMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne 100 Memur Alınacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne KPSS En Az 60 Puan Şartıyla 100 Memur Alımı  (İtfaiye Eri) Yapılacak. Resmi duyuruda alımla ilgili, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır." ifadelerine yer verilirken, alımların itfaiye eri kadroları için yapılacağı, başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra özel şartları ve KPSS en az 60 puan şartını da yerine getirmesi gerektiği kaydedildi. Ayrıntılı bilgilendirmeye erişim için https://www.kamubulteni.com/memur-alimi/izmir-buyuksehir-belediyesine-kpss-en-az-60-puan-sartiyla-100-h37803.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye Ulusal Ajansı'na 80 Personel Alımı Yapılacak

Dışişleri Bakanlığı'na bağlı Avrupa Birliği Başkanlığı'nın Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'na (Türkiye Ulusal Ajansı) yazılı ve sözlü sınavla 58 uzman yardımcısı, 2 avukat, 15 büro görevlisi, 5 sekreter alımı yapılacak.Başvurular 26 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında alınacak. Resmi duyuruda başvurularla ilgili, "Başvurular, Ajansın https://basvuru.ua.gov.tr/ adresli internet sitesi üzerinden yapılacaktır. " denildi. Başvuru genel ve özel şartları ile diğer ayrıntılar için https://www.kamubulteni.com/memur-alimi/turkiye-ulusal-ajansi-na-uzman-yardimcisi-avukat-buro-memuru-h37813.html

Kafkas Üniversitesi'ne 58 sözleşmeli sağlık personeli alınacak ( Başvurular 19 Nisan'da Başladı)

Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü'nce yayımlanan duyuruda, üniversiteye en az lise mezunu sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı belirtilirken, hemşire, ebe, eczacı, röntgen teknisyeni unvanlarında gerçekleşecek alıma başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra unvanlara göre belirlenen özel şartları da yerine getirmesi gerektiği vurgulandı.  Ayrıntılı bilgilendirme için https://www.kamubulteni.com/resmi-gazete/kafkas-universitesine-58-sozlesmeli-saglik-personeli-alimi-yapilacak-h37759.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne En Az Ortaöğretim Düzeyinden Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak (43 Yeni Personel)

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağına ilişkin resmi duyuru Resmi Gazete'de yayımlandı. İlgili duyuruda, sözleşmeli hemşire ve diğer sağlık personeli unvanlarında alım yapılacağına dikkat çekilirken, başvuruların şahsen yapılacağı belirtildi. Başvuru işlemleriyle ilgili, "Adayların www.ogu.edu.tr adresinden temin edecekleri başvuru formunu doldurarak ve istenilen belgeleri de başvuru formuna ekleyerek, Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi Ön Fuaye Salonunda oluşturulacak başvuru masalarına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Adaylar ilan edilen nitelik kodlarından sadece birine başvurabilecek olup, başvuruda bulunduğu nitelik kodunu belirtecektir. Birden fazla nitelik koduna başvuran adayların başvuruları ile nitelik kodu belirtilmemiş başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Müracaat evrakları teslim alınırken kontrol edilmeyecek olup teslim edilen belgelerdeki sorumluluk tamamen müracaat sahiplerine aittir. Posta, fax,veya e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir." denildi. 

Tüm detaylara erişim sağlamak için https://www.kamubulteni.com/resmi-gazete/eskisehir-osmangazi-universitesi-ne-en-az-ortaogretim-duzeyinden-h37760.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

TBMM 10 Memur Alımı Yapacak

TBMM'ye memur alımı yapılacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'nın resmi sayfasından yayımlanan duyuruda, Osmanlıca Arşiv belgelerinin tespiti, çeviri, düzenlemesi ve verilecek diğer görevler için 10 memur alımı yapılacağı, ilgili alım için başvuru yapacak adayların başvuru işlemlerini 19 Nisan ile 3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirebileceği kaydedildi. Başvuru sürecine ilişkin tüm detaylar için https://www.kamubulteni.com/memur-alimi/turkiye-buyuk-millet-meclisine-memur-alimi-yapilacak-basvurular-h37729.html

AÇIKTAN 1000'İN ÜZERİNDE PERSONEL ALINACAK. TÜM İŞ HABERLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TÜRKİYE'NİN EN SEVİLEN SAYFASINI TAKİP ETMEYİ UNUTMA. TIKLA VE TAKİP ET.