Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne 75 İtfaiye Eri Alımı Başvuruları Sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne itfaiye eri alımı için başvuru işlemleri 19 Şubat 2021 tarihi itibariyle sona erecek. İlgili alım için başvuru yapacak adaylarda aranacak genel şartlar, itfaiye eri alımı özel şartları ile başvuru şekline dair ayrıntılar bu haberimizde.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne 75 İtfaiye Eri Alımı Başvuruları Sürüyor

75 İTFAİYE ERİ ALIMI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ön lisans programlarından birinden mezun olan en az C sınıfı sürücü belgesine sahip KPSS'den en az 60 puan şartını yerine getiren adaylardan 75 itfaiye eri alımı yapılacak. İtfaiye eri alımı için başvuru yapacak adayların, başvuru genel şartının yanı sıra diğer özel şartları da yerine getirmesi gerektiğine dikkat çekilen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı personel alımı duyurusunda, başvuru yapacak adaylarda aranacak genel ve özel şartlar şu şekilde sıralandı:

İTFAİYE ERİ ALIMI İÇİN BAŞVURULAR NASIL VE NEREDEN YAPILACAK?

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na 75 kadın-erkek itfaiye eri alımı için başvuru işlemleri belediyenin Elazığ Yolu Yenişehir Mahallesi'ndeki adresine (Ana hizmet binasının arkası) şahsen başvuru şeklinde gerçekleşecek. 15 Şubat 2021 tarihi itibariyle başlayan başvuru işlemleri 19 Şubat 2021 tarihine kadar devam edecek. Başvuru sırasında gerekli belgeler, başvuru sürecine dair diğer ayrıntılar ve alımla ilgili sürecin ayrıntılarına Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın resmi sayfasından erişim sağlanabilecek.