24 Nisan'da Bankalar Açık Olacak mı Sorusuna Cevap Geldi

Türkiye Bankalar Birliği bir son dakika açıklaması yaptı ve 24 Nisan 2020 günü bankaların açık olup olmayacağı konusuna açıklık getirdi.

24 Nisan'da Bankalar Açık Olacak mı Sorusuna Cevap Geldi

Son dakika : Bankalar hakkında karar açıklandı.

23-24 Nisan günlerinde de sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi sonrası vatandaşlar, bankaların 24 Nisan 2020 günü açık olup olmayacağını araştırmaya başladı. Konu ile ilgili TBB 'den bir açıklama geldi.

Türkiye Bankalar Birliği tarafından yapılan açıklamada bankaların 31 şehirde bankaların kapalı olacağını , 27 Nisan 'dan sonra işlemlerin şubelerden yapılacağına yer verildi. 

İşte resmi açıklama:

"İçişleri Bakanlığı'nın 21 Nisan 2020 tarihli sokağa çıkma kısıtlaması kararına istinaden 31 ilde 24 Nisan Cuma günü banka şubeleri kapalı olacaktır. Bu çerçevede, kısıtlama kapsamındaki 31 ilde yerleşik olan ve edimlerinin yerine getirilmesinin son günü 24 Nisan 2020 olan müşterilere, her türlü bankacılık işlemlerini ve edimlerini şube dışı kanalları kullanarak yerine getirilmesinin hatırlatılması veya müşterilerin edimlerinin 27 Nisan 2020'ye ötelenmesi hususlarında üyelerimize tavsiyede bulunulmasına karar verilmiştir."

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA