Memur Olmak İsteyen Lise Mezunları Dikkat !

Memur olmak isteyen lise mezunu adaylar dikkat ! Lise KPSS'si için geri sayım sona eriyor. Sınava 1 aydan az süre kaldı.

Memur Olmak İsteyen Lise Mezunları Dikkat !

Memur olmak isteyen lise mezunu adaylar için kritik sürece girildi.

Ortaöğretim kurumlarından mezun olan ve memur olmak isteyen adaylar önümüzdeki Ekim ayında lise mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı 'na girecek. Memur olma adına gerekli puanı almak için sınava girecek adayları heyecan sardı. Sınava 1 aydan az süre kala çalışmalarını yoğunlaştıran adaylar, KPSS'de iyi bir puan alarak kamu kurum veya kuruluşlarına memur olarak yerleşmeyi planlıyor.

SINAV 7 EKİM 'DE

Milyonlarca lise mezunu adayın gireceği KPSS, Ekim ayının 7 'sinde Pazar günü Türkiye genelinde bulunan sınav merkezlerinde tek oturum halinde yapılacak. Saatler 10,15 'ı gösterdiğinde başlayacak olan sınav için sınav merkezlerine 10.00 'dan sonra kimse alınmayacak. Adaylar 10.00 'a kadar sınav merkezlerinde hazır şekilde bulunacak. Bu saatten sonra geleck adaylar sınava alınmayacak.

ÇALIŞMALARI HIZLANDIRIN

Lise KPSS'si yaklaşırken adayların çalışmalarını daha da hızlandırmaları gerekmektedir. 1 aydan az bir süre kala konu çalışmaktan daha çok adayların deneme çözmesi gerekmektedir. Denemelerle soru çözümünde hızlanmalı ve yanlış yapılan soruların konularına bakılarak KPSS'yi eksiksiz şekilde beklemek gerekiyor.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ EYLÜL SONU

KPSS sınav giriş belgeleri Eylül ayının son haftası açıklanacak. Sınav giriş belgeleri yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için KAMUBULTENİ mobil uygulamasını telefonunuza indirin.

LİSE MEZUNU MEMUR ALIMLARI KAMUBULTENİ.COM 'DA

Her yıl lise mezunu adaylar arasından on binlerce memur alımı yapılıyor. Lise mezunu memur alımlarından bildirim alarak haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantı adreslerinden indirin.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara