KPSS Önlisans Sınav Yerleri Duyurusu için Bekleyiş Sürüyor

Milyonların hayalinde yer alan memurluk için ilk adım KPSS. 2018 KPSS'ye önlisans düzeyinden girecek adaylar, sınav yeri duyurusu için ÖSYM'yi bekliyor.

KPSS Önlisans Sınav Yerleri Duyurusu için Bekleyiş Sürüyor

Önlisans düzeyinden Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girmeye hazırlanan adaylar sınav yerleri konusunda ÖSYM'den yapılacak duyuruyu bekliyor. 4 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşecek KPSS Önlisans'a geçtiğimiz yıllardaki gibi yoğun katılım beklenirken, ilgili sınava 1 aydan daha kısa bir süre kalmasıyla birlikte sınav yerleri duyurusu için de bekleyiş artmış durumda.

SINAV YERLERİ DUYURUSU NE ZAMAN AÇIKLANIR?

ÖSYM'nin sınava 10 gün kala sınav yerleri duyurusu yapması beklenirken, adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını, sınav sonuçlarına göre merkezi atamanın ne zaman yapılacağını da merak ediyor. ÖSYM tarafından paylaşılan sınav takvimine göre 2018 KPSS Önlisans sınav sonuçları 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak. Sınav sonuçlarına göre merkezi atama işlemlerinin ise Aralık ayında yapılması bekleniyor. Memur adayları , İlgili sınav sonuçlarıyla merkezi atamada tercih yapabilecekleri gibi, açıktan alımlara da başvuru yapabilecekler.

Açıktan memur alımı duyurularını takip etmek, merkezi atama süreciyle ilgili gelişmeleri yakından izlemek için Türkiye'nin memur adayları sitesi kamu bülteni'nin mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA