KPSS 2018/2 Tercih Kılavuzu ve Tercih Robotu Yayımlandı mı? 11 Aralık 2018

ÖSYM KPSS 2018/2 tercih kılavuzu yayımlandı mı? Kılavuz saat kaçta yayımlanacak? KPSS tercih robotu yayımlandı mı?

KPSS 2018/2 Tercih Kılavuzu ve Tercih Robotu Yayımlandı mı? 11 Aralık 2018

KPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı?

11 Aralık günü KPSS tercih kılavuzunun ÖSYM tarafından yayımlanacağı ve başvuruların alınacağına yer verildi. 11 Aralık günü geldi ve KPSS tercihi yapacak adaylar tercih kılavuzunu ve tercih robotunu araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak KPSS tercihi yapacak adayları bilgilendirmek için bu haberimizi yazdık.

TERCİHLER BUGÜN BAŞLIYOR

KPSS tercihleri ÖSYM Başkanlığı tarafından bugün alınmaya başlanacak. Başkanlık tarafından yayımlanacak kılavuza göre yapılacak tercihlerle en az lise mezunu 2 binden fazla memur ataması yapılacak. 

TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI MI?

ÖSYM henüz tercih kılavuzunu yayımlamadı. Önümüzdeki 1-2 saat içinde yayımlanması beklenen tercih kılavuzunu kamubulteni.com olarak anbean takip ediyoruz. Mobil uygulamamızı indirin ve kılavuz ÖSYM 'de yayımlandığı anda bildirimle haberdar olun.

TERCİH ROBOTU

KPSS tercihlerinde adaylara en çok yardımcı olan sistem tercih robotudur. 2017 yılında yapılan atamalarda E Devlet tarafından tercih robotu yayımlanmaktaydı. Ancak KPSS 2018/1 tercihlerinde E Devlet, tercih robotu yayımlamadı. Bu da adayların tepkisine neden oldu. Bu tercihlerde de aynısı mı olacak yoksa E Devlet adaylara yardımcı olması için tercih robotu yapacak mı bekleyip göreceğiz.

KPSS tercih robotu ve kılavuzu yayımlandığı anca bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android  için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN