2018 KPSS Ön Lisans Geç Başvurusu Alınacak

2018 yılı ön lisans KPSS başvurusu yapamayan adaylar için geç başvurular alınacak. ÖSYM geç başvuruları 26 Eylül günü alacak.

2018 KPSS Ön Lisans Geç Başvurusu Alınacak

Ön lisans KPSS başvurusu yapamayan adaylar için ikinci şans geldi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, 28 Ağustos ile 12 Eylül tarihleri arasında Ön Lisans KPS için başvuruları aldı. 2 yıllık üniversitelerden mezun olan adaylar ile ön isans bölümünü bu yıl bitirecek olan adayların başvuru yapacağı KPSS Ön Lisans düzeyi sınavına başvuru yapamayan adaylar için ÖSYM Başkanlığı 26 Eylül günü geç başvuru ekranını açacak.

Normal başvuru günleri içinde başvuru yapamayan adaylar, 26 Eylül Çarşamba günü ÖSYM Başkanlığı 'nın resmi internet sitesinden ön başvurusunu yapacak ve başvuru ücretini yatıracak. Başvuru ve başvuru ücreti için adaylara 1 günlük süre verildi. 26 Eylül günü saat 10.00 gibi başlaması beklenen başvurular 23.59 'da sona erecek. Adayların önce internet üzerinden ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine girmesi ve bilgilerini girerek başvurusunu yapması gerekmektedir. 

Başvurusunu yapan adaylar, ÖSYM'nin online ödeme sistemi üzerinden 90 TL olan başvuru ücretini yatıracak ve başvurusunu bu şekilde tamamlamış olacak. 

Aday İşlemleri Sistemindeki fotoğrafı ve bilgileri güncel olmayan adaylar ise kendilerine en yakın okula giderek bilgilerini güncelleyebilir ve başvurusunu bu şekilde yapabilirler.

KPSS haberlerinden, memur alımlarından, atama haberlerinden, KPSS sınav sonrası değerlendirme ve sonuç haberlerinden haberdar olmak için;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA