Yalova Altınova Belediyesi Yeni Zabıta Memuru, Memur ve Temizlik Hizmetlisi Alımı Yapacak

Yalova Altınova Belediye Başkanlığı açık bulunan Zabıta Memuru, Temizlik Hizmetlisi ve Memur unvanları için yeni alımlar gerçekleştireceğini duyurdu.

Yalova Altınova Belediyesi Yeni Zabıta Memuru, Memur ve Temizlik Hizmetlisi Alımı Yapacak

Devlet Personel Başkanlığı, Resmi Gazete ve Altınova Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından yapılan duyuruda alımla ilgili, "Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla memur alınacaktır." ifadelerine yer verilirken, 1 Zabıta Memuru, 1 Temizlik Hizmetlisi, 4 Memur alımı gerçekleştirileceği belirtildi. Zabıta Memuru, Temizlik Hizmetlisi ve Memur alımı için başvuru yapacak adayların KPSS şartlarının yanı sıra mezuniyet şartlarını da dikkatle incelemesi gerekiyor. Kontenjan dağılımı ve KPSS şartlarını gösteren tablo aşağıdaki gibi : 

Başvurular 5 Kasım 2018 ile 8 Kasım 2018 tarihleri arasında Yalova - Altınova Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna yapılacak. Başvuru sırasında gerekli belgeler aşağıdaki gibi olacak: 

Yalova Altınova Belediyesi Memur alımı ile ilgili tüm detaylara göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA