Ticaret Bakanlığı İki Farklı İlanla 594 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanlarla kamuya 594 personel alımı yapılacak. Her iki ilanda da KPSS şartı aranıyor.

Ticaret Bakanlığı İki Farklı İlanla 594 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Ticaret Bakanlığı yazlı ve sözlü sınav olmak üzere iki aşamalı sınavla kamuya 594 personel alım ı gerçekleştirecek. Alımların 175’i Ticaret Denetmen Yardımcılığı kadrosuna yapılacakken 419’tanesi de Ticaret Uzman Yardımcısı kadrosu olarak açıklandı.

Ticaret Denetmen Yardımcılığı

Sınavla alımı yapılacak bu pozisyon için 175 kamu personeli alınacak. İlgili KPSS puan türünden 70 ve üzeri alma şartı bulunan bu kadro için sınav katılmaya hak kazanan adaylar 80 TL sınav ücreti ödeyecektir. Adaylar başvurularını dijital ortamda 24 Ekim 2022 tarihinden itibaren yapabilecek olup son başvuru tarihi 2 Kasım 2022 saat 17.00’ye kadardır.

TİCARET DENETMEN YARDIMCILIĞI İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Ticaret Uzman Yardımcısı

Genel İdare Hizmetleri Sınıfından 8’inci ve 9’uncu derece kadrolara atanmak üzere 419 ticaret uzman yardımcısı alınacak. Bu kadrolar içinde başvuran adaylar yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı sınava alınacak. Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar 100 TL sına ücreti ödeyecektir. İlgili KPSS puan türünden 70 ve üzeri alma şartı bulunuyor.

Adaylar başvurularını dijital ortamda 7 Kasım 2022 tarihi ile 16 Kasım 2022 tarihleri arasında yapabilecektir.

TİCARET UZMAN YARDIMCILIĞI İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /