Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS Şartsız Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı İŞKUR üzerinden yayımlanan ile kamuya personel alımı yapıyor. Başvurular yarın sona eriyor. İşte detaylar ve şartlar.

Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS Şartsız Kamu Personeli Alımı Yapıyor

İŞKUR üzerinden Tarım ve Orman Bakanlığı, Ankara’da istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Yapılacak alımda açılan kadro Çocuk gelişimi ve elemanı pozisyonu için oldu. KPSS şartının aranmadığı kadro için kura çekimi yapılacak. Kurada, açılacak kadronun 4 katı kadar aday sınava alınacak. Lise ve dengi okul mezunlarının başvurabildiği kadrolar için belirtilen bölümleri okumak gerekiyor.

Eğitim Durumu

Lise ve dengi okul mezunu olmak. Çocuk gelişimi, çocuk gelişimi ve bakımı, çocuk gelişimi ve eğitimi bölümlerinden birini tamamlamış olmak.

Yaş Şartı

Başvuru yapabilmek için 18-40 yaş arası olmak gerekiyor. 21.10.2004 öncesi ve 17.10.1982 sonrası doğanlar başvuru yapabilecek.

Başvuru Şartları

- Liselerin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden mezun olması.

- 40 yaşından gün almamış olması.

- Görevlendirileceği sınıf öğretmeni ile işbirliği içerisinde çocukların öz bakım becerilerini kapsayan beden temizliği, yemek ve uyku süreçlerini destekleyebilecek; sınıf ve uyku odalarını temizleyebilecek ve ihtiyaç halinde idarenin vereceği diğer görevleri yapabilecek olması.

- En az 1 (bir) yıl mesleki deneyiminin olması.

Tercih Edilen İkamet İlçeleri

ALTINDAĞ, AYAŞ, BALA, BEYPAZARI, ÇAMLIDERE, ÇANKAYA, ÇUBUK, ELMADAĞ, GÜDÜL, HAYMANA, KALECİK, KIZILCAHAMAM, NALLIHAN, POLATLI, ŞEREFLİKOÇHİSAR, YENİMAHALLE, GÖLBAŞI/ANKARA, KEÇİÖREN, MAMAK, SİNCAN, KAHRAMAN KAZAN, AKYURT, ETİMESGUT, EVREN, PURSAKLAR, ANKARA/MERKEZ

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını İŞKUR açık işler sayfasından ilan numarasını girerek yapabilecektir. Başvurular 21 Ekim 2022 tarihinde sona erecektir.

İlan Numarası: 00007102770

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /