Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı Alımı KPSS Taban Puanı ve Sınav Tarihleri

Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasında geçtiğimiz haftalarda başvuru süreci sona eren TSK Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı alımı başvuru sonuçları ve sınav tarihine ilişkin duyuru yayımlandı.

Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı Alımı KPSS Taban Puanı ve Sınav Tarihleri

Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı Alımı KPSS Taban Puanı ve Sınav Tarihleri

Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasında geçtiğimiz haftalarda başvuru süreci sona eren TSK Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı alımı başvuru sonuçları ve sınav tarihine ilişkin duyuru yayımlandı. Duyuruda sözlü sınavların 10-11 Haziran 2019 tarihlerinde Ankara'da gerçekleşeceği belirtilirken, adaylara ayrıca posta yoluyla ya da SMS ile bilgilendirme yapılmayacağı belirtildi.

İlkokul, Ortaokul, Önlisans, Lisans düzeyinden yeni iş haberleri yayımlandı! Ücretsiz katılım için TIKLA.

MSB duyurusunda şu ifadeler yer aldı : 

1.    Genelkurmay Başkanlığı Karargâhında istihdam edilmek üzere ilana çıkılan 10 Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı kadrosu için 10 - 11 Haziran 2019 tarihlerinde sözlü sınav yapılacaktır. 
2.    Başvurusu kabul edilen adaylardan, alım yapılacak her unvan için kadro sayısının 4 katı kadar aday KPSS P7 ve KPSS P18 puan türlerine göre sıralanarak taban puanlar belirlenmiştir. Son sıradaki adayla eşit puan alan adaylar da sınava çağrılmıştır.
3.    Alım yapılacak unvanlara ait taban puanlar tabloda belirtilmiştir.

KADRO

KPSS PUAN TÜRÜ

TABAN PUAN

UZMAN YARDIMCISI 1
(Hukuk Fakültesi )

KPSS P7

79,09945

UZMAN YARDIMCISI 2
(Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi v.s)

KPSS P7

84,83437

UZMAN YARDIMCISI 3
(İşletme Lisans)

KPSS P18

79,32557


4.    Adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MSB Sivil Memur Misafirhanesi TANDOĞAN/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.
5.    Belirtilen tarihte sınav merkezinde bulunmayan adaylar sınav haklarını kaybedeceklerdir.
6.    Adaylar sınava gelirken Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeleri getireceklerdir. 
7.    Adayların sınava gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.
8.    Cep telefonu ile sınav merkezine giriş kabul edilmeyecektir. 
9.    Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri sonlandırılacaktır.
10.    Mülakata gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.
11.    Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir. 
12.    Başvuru sonucunuzu görmek için tıklayınız...

Karşılaştığınız sorunlarla ilgili olarak öncelikle https://personeltemin.msb.gov.tr genel ağ (internet) adresinde yer alan insan kaynakları bölümüne bakınız.


İlave sorularla ilgili irtibat numarası        : 0 (312) 562 05 43
Belgegeçer (Faks) numarası            : 0 (312) 319 43 67