Sağlık Bakanlığı ve MSB KPSS'siz ve KPSS ile Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Sağlık Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı kamu personeli alımı yapıyor. KPSS şartsız ve 70 KPSS ile yapılan alımın detayları haberimizde.

Sağlık Bakanlığı ve MSB KPSS'siz ve KPSS ile Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Sağlık Bakanlığı ile MSB personel alıyor.

Sağlık Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı, farklı kadrolarda istihdam etmek üzere KPSS 'siz ve KPSS şartı ile kamu personeli alımı yapıyor. Biz de bu haberimizde iki kurumun memur alımının detaylarına yer verdik.

SAĞLIK BAKANLIĞI KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI

Sağlık Bakanlığı KPSS şartı olmadan 9 farklı kadroya personel alımı yapacağını duyurdu. Geçtiğimiz hafta yayımlanan ilana başvurular 15 Mart 2019 tarihine kadar devam edecek. Kıdemli Yazılım Mimarı, Veri Kalitesi, Test ve  Analiz Uzmanı, Veri Tabanı Danışmanı, Yapay Zeka Uzmanı, Yazılım Geliştirme Danışmanı, Yazılım Test Personeli, İş Analisti, İş Zekası Geliştirme Danışmanı ve Karar Destek Uzmanı kadrolarına yapılan kamu personeli alımında başvurular 15 Mart günü saat 18,00 'da sona erecek.

İlan detayları ve başvuru şartları için TIKLAYIN

MSB KAMU PERSONELİ ALIMI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda uzman personel kadrosuna 51 personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan başvuru şartları şu şekilde;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • 01 Ocak 1989 sonrası doğumlu olmak.
  • Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 28-29 Temmuz 2018 tarihinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre KPSSP03 (Lisans) puan türünden 70 ve daha yüksek puan almış olmak.

MEZUNİYET VE DİL ŞARTI

22 Uzman kadrosu

Mezuniyet: Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Toplumsal ve Siyasal Bilimler lisans programlarının birinden mezun olmak.

Dil: ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Sınavlarından (İngilizce, Almanca, Arapça, Farsça, Rusça, Yunanca, Bulgarca, Rumence, İspanyolca veya Fransızca) en az 70 puan almış olmak veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği ÖSYM tarafından 25 Şubat 2016 tarihinde kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan sınav notu almış olmak.(Son beş yıl İçerisinde, 01 Ocak 2015 tarihinden sonra alınmış olmak)

1 Uzman kadrosu

Mezuniyet: Mütercim-Tercümanlık (Almanca), Çeviribilim (Almanca) veya Mütercim-Tercümanlık (TürkçeAlmanca-İngilizce) lisans programlarının birinden mezun olmak

Dil: ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Sınavlarından (Almanca) en az 80 puan almış olmak veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği ÖSYM tarafından 25 Şubat 2016 tarihinde kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan sınav notu almış olmak. (Son beş yıl içerisinde, 01 Ocak 2015 tarihinden sonra alınmış olmak)

1 uzman kadrosu

Mezuniyet: Mütercim-Tercümanlık (İngilizce), Çeviribilim (İngilizce), Mütercim-Tercümanlık (İngilizceFransızca), Mütercim-Tercümanlık (İng-FraTürkçe), Mütercim-Tercümanlık (TürkçeAlmanca-İngilizce) lisans programlarının birinden mezun olmak.

Dil: ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Sınavlarından (İngilizce) en az 80 puan almış olmak veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği ÖSYM tarafından 25 Şubat 2016 tarihinde kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan sınav notu almış olmak. (Son beş yıl içerisinde, 01 Ocak 2015 tarihinden sonra alınmış olmak)

1 Uzman kadrosu

Mezuniyet: Mütercim-Tercümanlık (Arapça) lisans programından mezun olmak

Dil: ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Sınavlarından (Arapça) en az 80 puan almış olmak veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği ÖSYM tarafından 25 Şubat 2016 tarihinde kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan sınav notu almış olmak. (Son beş yıl içerisinde, 01 Ocak 2015 tarihinden sonra alınmış olmak)

5 Uzman kadrosu

Mezuniyet: Gazetecilik, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, Basım ve Yayımcılık, Basın ve Yayın lisans programlarının birinden mezun olmak

6 Uzman kadrosu

Mezuniyet: Maliye, Muhasebe veya Maliye-Muhasebe lisans programlarının birinden mezun olmak.

8 Uzman kadrosu

Mezuniyet: Hukuk lisans programından mezun olmak.

10 Uzman kadrosu

Mezuniyet: Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat veya Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler lisans programlarının birinden mezun olmak

Dil: ÖSYM tarafından yapılan yabancı dil sınavlarından (İngilizce en az 70 puan almış olmak) veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği ÖSYM tarafından 25 Şubat 2016 tarihinde kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan sınav notu almış olmak. (Son beş yıl içerisinde, 01 Ocak 2015 tarihinden sonra alınmış olmak)

BAŞVURU EKRANI

Başvuru yapmak için tıklayın

Başvurular 29 Mart günü sona erecek.

TÜM KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN