Ortaöğretim, Önlisans, Lisans Mezunu Zabıta Memuru Alımı Duyuruları Art Arda Yayımlandı

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan sözleşmeli personel ve memur alımları hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Sizlerden gelen yoğun talep üzerine zabıta memuru alımı yapacağını duyuran belediyelerin duyurularını tek bir başlık altında topladık.

Ortaöğretim, Önlisans, Lisans Mezunu Zabıta Memuru Alımı Duyuruları Art Arda Yayımlandı

Arnavutköy Belediye Başkanlığı'nın bugün yayımlanan ilanıyla birlikte çok sayıda belediyenin zabıta memuru alımı yapacağı bir kez daha belli oldu. Arnavutköy Belediye Başkanlığı'nın yanı sıra geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Bağcılar Belediye Başkanlığı, Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul Yalova Belediye Başkanlığı, Van Gürpınar Belediye Başkanlığı da zabıta memuru alımı yapacaklarını duyurmuş, bu alımların bazıları için başvuru süreci devam ederken, bazıları için adaylar başvuru sonuç duyurusunu beklemeye koyulmuştu. İstanbul Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın kadın erkek zabıta memuru alımı için başvurular 3 ile 7 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı için ise başvuru işlemleri 30 Kasım'a kadar sürecek.

ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI

Zabıta Memuru Alım ilanı başlığı altında yayımlanan duyuruda, "Arnavutköy Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda yer alan unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır." ifadelerine yer verilirken, kontenjan dağılımı ve diğer detaylar için www.kamubulteni.com/gundem/az-once-duyuruldu-arnavutkoy-belediyesi-ne-kpss-en-az-60-puanla-h3972.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

İSTANBUL BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın 40 zabıta memuru alımı yapacağına dair duyuru 16 Kasım'da Devlet Personel Başkanlığı ve ilgili kurum ve kuruluşların resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanmıştı. Başvurular 3 Aralık-7 Aralık 2018 tarihlerinde alınacak. Detaylar için TIKLAYIN

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı yapacağına dair duyuru Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi sitesinde yayımlandı. Yayımlanan duyuruda, "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda yer alan unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır." ifadeleri yer alırken, başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması ve en az 70 puan almış olması gerektiği belirtildi.  Detaylar için TIKLAYIN.

TÜM DUYURULARDAN ANINDA HABERDAR OLMAK, DİĞER DUYURULARI BİLDİRİM ALMAK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİRİN