Önlisans Mezunu Zabıta Memuru Alımı Başvuruları 19 Kasım'da Başlayacak

Şırnak Belediye Başkanlığı'nın  Kadın ve Erkek adaylar arasından gerçekleştireceği zabıta memuru alımı için başvuru süreci 19 Kasım'da başlayacak.

Önlisans Mezunu Zabıta Memuru Alımı Başvuruları 19 Kasım'da Başlayacak

KPSS'YE GİREN EN AZ ÖNLİSANS MEZUNU ADAYLAR ARASINDAN ZABITA MEMURU ALINACAK

Şırnak Belediye Başkanlığı, Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda belediye başkanlığı'na zabıta memuru alımı yapılacağı belirtilmiş, adaylarda KPSS ve Herhangi bir lisans ya da önlisans programından mezuniyet şartının aranacağı vurgulanmıştı.  

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Başvuru özel şartı olarak, "İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak Önlisans2016-KPSSP93 ve Lisans2018- KPSSP3 türünde Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak. 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genelşartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre, zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır." ifadelerine yer verilen duyuruda, başvuru formunun Şırnak Belediye Başkanlığı resmi sitesinden temin edilebileceği, gerekli belgeler ve diğer konulara ilgili siteden göz atılabileceği belirtildi.

Başvurular yine ilgili belediyenin Yazı İşleri Müdürlüğü'ne 19 ile 23 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Başvurular şahsen gerçekleştirilecek.

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN