Kültür ve Turizm Bakanlığı 465 Kütüphaneci Alımı Hakkında Duyuru Geldi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı memur alımı ile ilgili duyuru yayımlandı. Buna göre 465 kütüphaneci alımında yeni yedek aday ilanına çıkıldı. Detaylar ve çok daha fazlası haberimizde... Kültür ve Turizm Bakanlığı 465 memur alımı ile ilgili duyuru geldi. Geçtiğimiz aylar içerisinde aranan müracaatlar ile sonrasını yapılan mülakat sonucuna göre asil adaylardan belge teslim yapmaması neticesinde yerlerine yedek aday ataması yapılmıştı. Yedek adayların İlgili belge tesliminde bulunmaları gerekiyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 465 Kütüphaneci Alımı Hakkında Duyuru Geldi!

Kültür Bakanlığı Kütüphaneci Alımında Yedek Aday Ataması Yapıldı
30 Mayıs 2022 ile 10 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen mülakat sonuçlarına göre asil adaylardan 26 Ağustos 2022 tarihi mesai sonuna kadar atamaya esas belgeleri talep edilmişti veya bu belgelerin teslim edilmemesi durumunda feragat ilan edilen adayların yerlerini yerleştirelim yedek adayların listesi açıklanmıştı.

Belge Teslim Son Tarihi Ne Zaman?
Adı geçen adayların en geç 2 Eylül 2022 tarihine kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı, Personel Genel Müdürlüğü, Çiğdem Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Numara:50, Çankaya/Ankara adresi genel evrak birimine elden, posta veya kargo yöntemi ile belgeleri göndermeleri zorunludur.

Listelerde adı bulunup da atamaya esas belgelerini teslim etmeyecek adayların, nüfus cüzdanlarının önü ve arkalı fotokopisi ekli olacak şekilde feragat dilekçesi yazmak suretiyle Kültür Bakanlığının resmi internet sayfası üzerinden mail adresine göndermeleri gerekir.

Kültür Bakanlığı Kütüphaneci Alımında İstenen Belgeler Neler?
Dilekçe
Nüfus cüzdanı aslı ya da noter onaylı örneği
Öğrenim belgesi aslı veya noter onaylı örneği
KPSS sonuç belgesi e-devlet üzerinden alınacak
Tam teşekkürü devlet ya da üniversitede hastanelerinden alınacak sağlık raporunun aslı
Mal bildirim beyannamesi ilk sayfa olan mal bildirimi arkalı önlü olacak şekilde tek yaprakta doldurulacaktır.
29 Ağustos 2022 tarihi ya da sonrası itibariyle alınan adli sicil belgesi e-devlet üzerinden de alınabilir
Erkek adaylar için askerlik durum belgesi e-devlet üzerinden alınacaktır.
Yerleşim yeri belgesi e-devlet üzerinden alınacaktır.
Herhangi bir sağlık güvenlik kurumundan emeklilik, malullük ya da yaşlılık aylığı almıyor olmadığına yönelik Sosyal Güvenlik merkezlerinden alınacak belge aynı şekilde e-devlet üzerinden de alınabilir.
6 adet vesikalık fotoğraf.
İlgililere duyurulur.