KPSS'siz ve 60-70 KPSS ile Kamu Personeli ve Memur Alımı

Son dakika haberi: Kamu kurum ve kuruluşlarına en az lise mezunu adaylar arasından KPSS 'siz ve 60-70 KPSS puanı ile memur personel alımı yapılıyor. İşte ilan detayları ve başvuru sayfaları.

KPSS'siz ve 60-70 KPSS ile Kamu Personeli ve Memur Alımı

KPSS'siz, 60 ve 70 KPSS ile kamu personeli alımı.

Kamu kurum ve kuruluşlarına en az lise mezunu adaylar arasından memur ve personel alımı için ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda , farklı kadrolara kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde SGK, Adli Tıp :Kurumu ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile Tarım Kredi Kooperatifleri , KPSS şartı olmadan ve 60-70 KPSS ile personel alımlarına bu haberimizde yer verdik.

SGK KPSS 'SİZ PERSONEL ALIMI

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan ilanda , geçici olarak istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapılacak. 11 farklı kadroya kamu personeli alımında adayların , “Kurumsal Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” kapsamında istihdam edileceğine yer verildi.

İlan detayları için TIKLAYIN

ADLİ TIP KURUMU PERSONEL ALIMI

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından 72 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Şoför, Mühendis, Hizmetli, Sağlık personeli kadrolarına yapılan personel alımında başvurular 5 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek. 

İlan detayları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ PERSONEL ALIMI

Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesine KPSS 'siz ve 60 KPSS ile 101 kamu personeli alımı yapılıyor. Ziraat Mühendisi ve Kooperatif Görevlisi kadrolarına yapılan personel alımında adaylar , Gaziantep, Tekirdağ, Mersin illerinde istihdam edilecek.

İlan detayları için TIKLAYIN

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN ,MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN