KPSS Eğitim Bilimleri Oturumu Kaç Saat Sürüyor! Sınav Saat Kaçta Sona Erecek?

ÖSYM tarafından uygulanan KPSS Lisans GY-GK oturumunun sona ermesinin ardından Eğitim Bilimleri için de heyecanlı süreç başladı.

KPSS Eğitim Bilimleri Oturumu Kaç Saat Sürüyor! Sınav Saat Kaçta Sona Erecek?

81 İlimiz ve KKTC dahil 85 sınav merkezinde binlerce aday sınav heyecanı yaşıyor. Eğitim Bilimleri oturumunda adaylara 80 soru için 100 dakika süre verilecek. KPSS GY-GK ile ilgili yorumlar ise gelmeye devam ediyor. Sabahki oturuma giren binlerce aday Türkçe sınav sorularındaki uzunluktan şikayet ederken, sınav süresinin yetersizliğinden dert yandı. Sınavdaki koronavirüs önlemlerine dair de eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Bazı sınav merkezlerinde adayların sosyal mesafe kuralına uyulmaksızın sınava alındığını öne süren adaylar, durumu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya şikayet etti. Eğitim Bilimleri oturumu sona erdikten sonra sınavla ilgili yorumları siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Sınavlara dair yorumlarınızı sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. GY-GK'de sizi en zorlayan test ve en kolay testler hangileriydi? yorumlarınızı sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.