Kızılay Son Dakika Duyurdu: KPSS'siz Muhasebe Uzmanı Alınacak

Kızılay tarafından az önce yapılan son dakika açıklamasına göre KPSS şartı olmadan muhasebe uzmanı alımı yapılacak. Çadır ve Tekstil A.Ş bünyesinde istihdam edilmek üzere adaylardan; maliye, muhasebe ve işletme bölümlerinden lisans derecesinde mezun olma şartı aranıyor.

Kızılay Son Dakika Duyurdu: KPSS'siz Muhasebe Uzmanı Alınacak

Kızılay yeni bir personel alım ilanı duyurdu. Buna göre kurum, Çadır ve Tekstil A.Ş bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS şartı olmaksızın Muhasebe Uzmanı alımı yapacağını belirtti. İlan edilen duyuru ile müracaat koşullarından tarihe kadar merak edilen bütün ayrıntıları belirten Kızılay, öncelikli olarak üniversitelerin muhasebe, maliye, işletme bölümlerinden lisans derecesinde mezun, AP modüllerinde en az 2 yıl tecrübeli ve iletişim becerileri güçlü, analitik bir şekilde düşünebilen, ekip çalışmasına yatkın, araştırmacı adaylar arasından görevlendirme yapacak.


Kızılay Muhasebe Uzmanı Başvuru Şekli ve Tarihi

Kızılay, muhasebe uzmanı müracaat işlemleri 12 Ekim 2022 tarihinde başlanmış olup 12 Kasım 2022 saat 17.00'ye kadar Türkiye Kızılay'ı resmi kariyer sayfası https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx adresi üzerinden müracaat işlemlerini online bir şekilde tamamlayabilecek.


Kızılay Muhasebe Uzmanı Alımı Başvuru Şartları Neler?

  • 4 yıllık üniversite programlarının muhasebe, maliye, işletme bölümlerinden mezun olmak,
  • SAP modüllerinde en az 2 yıl tecrübeli ve öncelikli FI, tercihen MM, CO, SD modülleri,
  • İletişim becerileri güçlü, analitik bir şekilde düşünebilen, ekip çalışmasına yatkın ve araştırmacı,
  • Yoğun çalışma temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, insan ilişkileri oldukça kuvvetli ve çözüm odaklı,
  • Özellikle de Excel programını çok iyi derecede kullanabilen, SMMM belgesi olan, 
  • Üretim işletmelerinde muhasebe, maliyet ve Bütçe ile alakalı en az 5 yıl tecrübe sahibi olan adaylar arasından istihdam sağlanacaktır.


Kızılay İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kızılay, personel alım ilanlarını  basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx internet adresi üzerinden ilan ediyor. Müracaat işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi amacıyla öncelikli olarak açık pozisyonları bölümünde yer alan ilanın tekrarlanması gerekir. Açılacak pencerede belirtilen müracaat koşullarına uygunluk sağlanması durumunda yine sayfanın sağ üst köşesinde yer alan 'ilana başvur' butonuna tıklanır ve üyelik ile öz geçmiş adımları tamamladıktan sonra müracaat işlemi böylece gerçekleştirilmiş olur.