Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne 129 İşçi Alımı (Lise, Önlisans, Lisans) Yapılacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden 2 farklı ilan yayımlandı. Kıyı Emniyetine Deniz Trafik operatörü, Kaptan, Başmühendis, 2. Kaptan, 2. Mühendis, Mühendis, Gemici, Yağcı unvanlarında personel alınacağı, ilgili alıma başvuruların İŞKUR üzerinden gerçekleşeceği belirtildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne 129 İşçi Alımı (Lise, Önlisans, Lisans) Yapılacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne 129 İşçi Alımı (Lise, Önlisans, Lisans) Yapılacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün işçi alımı yapacağına dair duyurular dün art arda yayımlanmış, iki farklı ilanla toplam 129  işçi alınacağı açıklanmıştı. "Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı duyurusu" başlığı ile yayımlanan ilanlarda başvuruların 6 Aralık 2019 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sayfasından yapılacağına dikkat çekilirken, "İlanlar, Türkiye İş Kurumunun https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresinde yayınlanlanmış olup son başvuru tarihi 06.12.2019 (dahil)" denildi. Deniz Trafik operatörü, Kaptan, Başmühendis, 2. Kaptan, 2. Mühendis, Mühendis, Gemici, Yağcı gibi unvanlar için gerçekleşecek alımlara başvuru yapmak isteyen adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra başvuru özel şartlarını da dikkatle incelemesi gerektiği belirtildi.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ İŞ İLANLARI YAYIMLANDI! TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATILMA İSTEĞİNİ GÖNDER.

GEMİCİ VE YAĞCI ALIMINDA BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Gemici alımı için başvuru yapacak adayların usta gemici ya da yeterliliğe sahip olması, en az 2 yıl deniz hizmeti olması ve bunu belgelemesi gibi şartları yerine getirmesi gerekirken, yağcı alımı için de benzer şartlar göze çarpıyor. Lise ve dengi okullardan mezun adaylar gemici ve yağcı alımı için başvuru yapabilecekler. Aday tespiti noter aracılığı ve sözlü sınavla gerçekleşecek. Diğer şartlar aşağıdaki gibi olacak: 

UYARILARA DİKKAT

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün gemici ge yağcı alım ilanında ayrıca , "- Kur'a ya tabi işçi aday listelerinde başvuru yapan adaylardan lise ve dengi okul tahsil düzeyi dışındaki adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Noter Kur'a tarihi Türkiye İş Kurumu sisteminden kaynaklı 25.12.2019 olarak belirtilmiş ancak bu tarihte kur'a yapılmayacak olup Kuruluşumuz web sayfasından duyurulacak tarihte kur'a işlemi yapılacaktır.Kuruluşumuza gönderilen aday listelerinde ilan edilen başvuru şartları ile ilgili gerekli şartları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.Kuruluşumuza gönderilen aday listelerinde durumu uygun olan adayların sözlü sınavı (mülakat) işyerinde oluşturulacak sınav komisyonunca yapılacak olup, başarı sıralaması sözlü sınavda (mülakatta) alınan notların aritmetik ortalaması ile oluşturulacaktır.Kuruluşumuza yapılacak başvuruların geçersiz olduğu, başvurular başvuru süreci içerisinde Türkiye İş Kurumu web sayfasından yada Türkiye İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen gidilerek başvuru yapılabilecektir." uyarıları yapıldı.

Deniz Trafik operatörü, Kaptan, Başmühendis, 2. Kaptan, 2. Mühendis, Mühendis Alımında Özel Şartlar

Deniz Trafik operatörü, Kaptan, Başmühendis, 2. Kaptan, 2. Mühendis, Mühendis alımı için başvuru yapacak adayların başvuru özel şartlarına başvuru kılavuzundan erişebileceği belirtildi. Başvuru kılavuzuna erişim sağlamak için TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA