Kamuya Mülakatsız 1000 Memur ve Sağlık Personeli Alımı Yapılacak-İşte Kadrolar 2020

Kamuya mülakatsız 1000 memur alımı için açıklama geldi. Geçen yıl yapılan merkezi atamada boş kalan 1000 kadroya atamaların yapılacağı açıklandı. İşte memur alımı yapılacak kadrolar ve detaylar.

Kamuya Mülakatsız 1000 Memur ve Sağlık Personeli Alımı Yapılacak-İşte Kadrolar 2020

1000 memur alımı hakkında açıklama geldi.

KPSS 2019/6 tercihleri kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine en az lise mezunu adaylar arasından 2 bin 316 memur ataması yapılmıştı. Atamaların yapılması sonrası mükerrer atamalar olmuş ve 1000 'e yakın kadro boşta kalmıştı. (Mükerrer Atama Ne Demek: Mükerrer atama , bu atamada yerleşen bir adayın başka bir atamada da memur olarak atanması ve bunu tercih etmemesi sonucu boşluk olması)

1000 civarında memur kadrosunun boşta kalması sonrası binlerce vatandaş , sosyal medya hesaplarından Bakan Zehra Zümrüt Selçuk 'a seslendi ve boş kalan kadrolara atama yapılmasını istedi.

İlanlar art arda yayımlanıyor. Takip için  TIKLA KATIL

AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci bir son dakika açıklamasında bulundu. Kahveci yaptığı açıklamada, 1000 civarında kadroya atamalar için Bakan Selçuk ile görüştüğünü , alımların peyderpey yapılacağını söyledi. Kahveci açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"2019/6 @ailevecalisma  Bakanlığına yerleşip göreve başlayamayanlarla ilgili Sn.Bakanımız  @ZehraZumrutS  ile görüştüm. Kendileri atamaların önemli bir kısmının yapıldığını kalanlarında peyderpey atamalarının yapılmakta olduğunu belirtti.gösterdikleri hassasiyete teşekkür ediyorum."

EN AZ LİSE MEZUNU ALIM OLACAK-İŞTE KADROLAR

Aşağıdaki kadrolara alım yapılacak:

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ
DESTEK PERSONELİ
BÜRO PERSONELİ
ÇOCUK GELİŞİMCİSİ
FİZYOTERAPİST
DİYETİSYEN
ÖĞRETMEN
SOSYAL ÇALIŞMACI
PSİKOLOG
ÖĞRETMEN
HEMŞİRE

Atama tarihi hakkında net bir bilgi verilmedi. Açıklama geldiğinde kamubulteni.com 'da olacak.

İLAN GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN