Kamuya 3500 TL Maaşla KPSS'siz Yeni Personel, Memur Alımı

Farklı illerde kamu kurum ve kuruluşları bünyesine en az ilköğretim mezunu adaylar arasından KPSS puan şartı aranmadan personel, memur ve işçi alımı yapılıyor. KPSS 'siz ilanların detayları yazımızda.

Kamuya 3500 TL Maaşla KPSS'siz Yeni Personel, Memur Alımı

Kamuya yeni personel alımı yapılacak.

Farklı illerde kamu kurumları, en az ilköğretim mezunu adaylar arasından KPSS puan şartı aranmadan personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara baktığımızda farklı illerdeki belediyeler bünyesine KPSS puan şartı aranmadan personel işçi ve memur alımı yapılacağı görüldü. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde:

a)    Türk vatandaşı olmak.

b)    Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c)    Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüyü kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

d)    Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

e)    Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS'siz en az ortaokul mezunu 243 personel alımı için TIKLAYIN

Diğer ilanlar ise şu şekilde:

KAMU İLANLARINI TAKİP İÇİN TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA