Kamuya 20 Bin Personel Alımı Yapılacak (Memur Alımı, Uzman Erbaş, Bekçi Alımı, Polis Alımı, Astsubay Alımı, Hizmetli ve Daha Fazlası)

İçişleri Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel, Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 Bin 243 Sürekli İşçi, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı 8 Bin Bekçi, TTK 1000 kadrolu işçi alımı, Diyanet İşleri Başkanlığı 9 Bin 500 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bu alımların yanı sıra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli geçtiğimiz gün kendisine TBMM'de sunulan soru önergesine 10 bin tarım ve orman bakanlığı personel alımı için Hazine ve DPB'ye talep ilettiklerini söyledi.

Kamuya 20 Bin Personel Alımı Yapılacak (Memur Alımı, Uzman Erbaş, Bekçi Alımı, Polis Alımı, Astsubay Alımı, Hizmetli ve Daha Fazlası)

Art Arda Duyurular! 3 Bin Kadrolu İşçi, 1200 Sözleşmeli Persoel Alımı, 8 Bin Bekçi, Binlerce Subay-Astsubay, Uzman Erbaş Alımı ve Polis Alımı Yapılacak 

İçişleri Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel, Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 Bin 243 Sürekli İşçi, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı 8 Bin Bekçi, TTK 1000 kadrolu işçi alımı, Diyanet İşleri Başkanlığı 9 Bin 500 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bu alımların yanı sıra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli geçtiğimiz gün kendisine TBMM'de sunulan soru önergesine 10 bin tarım ve orman bakanlığı personel alımı için Hazine ve DPB'ye talep ilettiklerini söyledi. Hangi bakanlığa ne kadar personel alımı gerçekleştirilecek, personel alımlarına kimler başvuru yapabilecek, başvuru sırasında gerekli belgeler, sınav süreçleri ve diğer detaylar Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesi kamu bülteni sitesinde. Kamu Bülteni'nin grubuna katılarak tüm gelişmelerden anında haberdar olabilirsin. Katılım için TIKLA

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 1200 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRECEK

İçişleri Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatına 1200 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak. Resmi duyuru geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı ve çeşitli basın yayın organlarınca yayımlanmıştı. İçişleri Bakanlığı'nın personel alımına başvurular bakanlığın resmi internet sayfası üzerinden e-devlet şifreleriyle kolaylıkla yapılabilecek. İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için Arşiv Uzmanı, Mühendis, Tekniker, Şehir Plancısı, Teknisyen, Büro Personeli kontenjanları ayrılmış durumda. Başvurular 21-26 Şubat 2019 tarihleri arasında kabul edilecek. Başvuru genel ve özel şartlarına göz atmak için TIKLAYIN.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI'NA 3 BİN 200 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na Temizlik görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker, Otobüs Kaptanı, Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı, Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson, Resepsiyon görevlisi, Muhasebeci, gençlik lideri unvanlarında 3 bin 243 sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek.  Başvurular 15 Şubat 2019 tarihine kadar İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden , İŞKUR il/ilçe müdürlüklerinden yapılabilecek. Başvuru sürecine dair detaylı bilgi www.iskur.gov.tr adresinden temin edilebilecek. 

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI'NA 9 BİN 500 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Diyanet İşleri Başkanlığı 5 Bin 500 sözleşmeli kamu personeli alımı yapacak. Diyanet İşleri Başkanlığı'nca geçtiğimiz günlerde İnsan Kaynakları departmanı sayfasından yapılan bilgilendirmede Başkanlığı'n personel ihtiyacının karşılanması amacıyla uygulanacak sınava başvuruların 7-15 Şubat 2019 tarihleri arasında kabul edileceği, ön başvuruların internetten yapılacağı, başvuru onaylatma işlemlerinin il/ilçe müftülükleri vasıtasıyla gerçekleşeceği belirtildi. Diyanet İşleri Başkanlığı 4B'li sözleşmeli personel statüsünde Kur'an Kursu Öğreticisi, İmam Hatip, Müezzin Kayyım alımı gerçekleştirecek. Alımların 3 bini Kur'an Kursu öğreticisi unvanı için, 6 bini İmam Hatip unvanı için, 500'de Müezzin Kayyım unvanı için gerçekleşecek. Kontenjan dağılımına göz atmak için TIKLAYIN.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NA UZMAN ERBAŞ ALIMI YAPTI SIRA JANDARMA ASAYİŞ VE KOMANDO UZMAN  ERBAŞ ALIMINDA

Milli Savunma Bakanlığı'na uzman erbaş ve uzman onbaşı alımı için başvuruları aldı. Bu alımın sonuçları 2-3 ay içinde açıklanacak. KKK uzman erbaş ve onbaşı alımının ardından sıra Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları başlayacak. Uzman erbaş alımı başvurusu başladığı anda bildirimle haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

TTK 1000 İŞÇİ ALIMI YAPACAK

Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na 1000 sürekli işçi alımı için Zonguldak İŞKUR il ve ilçe müdürlükleri aracılığı ve İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden başvurular devam ediyor. TTK 1000 işçi alımı ile ilgili tüm detaylara göz atmak için http://www.kamubulteni.com/gundem/kura-ile-ttk-ya-1000-isci-alimi-basvuru-sartlari-hakkinda-h6846.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

2019 YKS BAŞVURULARI , SUBAY-ASTSUBAY VE POLİS ADAYLARI İÇİN BÜYÜK ÖNEME SAHİP

2019 PMYO ve MSÜ'ye başvuru yapmak ilgili sınavlara katılarak polislik, subay ve astsubaylık hayallerini gerçekleştirmek isteyen adaylar 2019 YKS'ya girmek durumundalar. 2019 Yüksek Öğretim Kurumları sınavıyla ilgili başvurular ais.osym.gov.tr adresinden yapılıyor. Konuyla ilgili detaylı bilgilendirme için http://www.kamubulteni.com/kamu-personel-alimi/ortaogretim-mezunlarindan-subay-astsubay-ve-polis-alimi-icin-kritik-h6865.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NA MEMUR ALIMI YAPILACAK

Milli Savunma Bakanlığı'nın sivil memur alımı başvuru sürecinde de sona geliniyor. Milli Savunma Bakanlığı'nca geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuruda, Kara, Deniz , Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile MSÜ'ye sivil memur alınacağı açıklanmış, ilgili alımlar için başvuruların Personel Temin sayfası üzerinden online kabul edileceği belirtilmişti. Detaylı bilgilendirme MSB sitesinde yer alıyor.

SOSYAL MECRALARDA KAMU BÜLTENİNİ TAKİP ET, ANINDA HABERİN OLSUN

  1. TÜM HABERLERİ YOUTUBE'DA DA TAKİP ETMEK İSTİYORUM DİYORSAN TIKLA.
  2. İNSTAGRAM HESABIMIMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
  3. DİĞER KAMU PERSONELİ ALIMLARINA GÖZ ATMAK İSTİYORUM DİYORSAN TIKLA
  4. TWİTTER'DA KAMU BÜLTENİ İÇİN TIKLA