Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Yüzlerce Sözleşmeli Sağlık Personeli, Büro Memuru Alımı , Mühendis , Orman Muhafaza Memuru Alınacak

Kamuya açıktan sözleşmeli ve kadrolu personel alımı duyuruları art arda geliyor. Orman Muhafaza Memuru, santral memuru, sağlık personeli, büro memuru, mühendis, tekniker, hizmetli gibi unvanlarda gerçekleşecek alımlara başvurular kurumların resmi internet sayfaları ya da şahsen yapılabilirken, adaylar başvuru genel ve özel şartları ile başvuru sırasında gerekli belgelere ilgili kurumların resmi sayfasından erişebiliyor.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Yüzlerce Sözleşmeli Sağlık Personeli, Büro Memuru Alımı , Mühendis , Orman Muhafaza Memuru Alınacak

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Yüzlerce Sözleşmeli Sağlık Personeli, Büro Memuru Alımı Yapılıyor

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan sözleşmeli personel alımları için ilanlar art arda geliyor. İstanbul Üniversitesi ile İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde art arda yayımlanan ilanlarda toplamda 113 sözleşmeli personel alınacağı bildirilmiş, bu duyuruların ardından Akdeniz Üniversitesi'nden 88 sözleşmeli sağlık personeli alımı duyurusu, Adalet Bakanlığı'ndan 29 sözleşmeli mühendis alımı duyurusu, Kütahya Üniversitesi'nden 20 sözleşmeli sağlık personeli, Gazi Üniversitesi'nden 37 sözleşmeli personel alımı duyurusu, Meram Tıp Fakültesi'nden 35 , Hacettepe Üniversitesi'nden 53 sözleşmeli personel alımı duyurusu gelmişti. Bu alımların yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 785 sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağı, Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin 6 sözleşmeli bilişim personeli alacağı, Orman Genel Müdürlüğü'ne 2 bin 700 orman muhafaza memuru, 1150 orman mühendisi alınacağı belirtilmişti. Orman Genel Müdürlüğü'ne ayrıca 4 sözleşmeli pilot alınacak. 

Personel alımlarıyla ilgili başvuru süreçleri her bir kurum için ayrı işliyor. Adaylar, başvuru işlemlerine dair detaylı bilgilendirmeye resmi internet sayfalarından erişebiliyor. Bazı kamu kurum ve kuruluşları başvuruları internet üzerinden kabul ederken, bazı ilanlara başvurular şahsen ya da posta yoluyla yapılabiliyor. 

Başvuru süreciyle ilgili diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak, son dakika haberlerini takip etmek, yeni memur, sözleşmeli personel alımı duyuruları geldiği anda haberdar olmak için tıkla ve katıl.