Jandarma'ya Personel Alınıyor

Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı için ilan yayımladı. Geçtiğimiz hafta yayımlanan ilana başvurular devam ediyor. Başvuru detayları haberimizde.

Jandarma'ya Personel Alınıyor

Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı için ilan yayımladı.

Geçtiğimiz hafta yayımlanan ilanda Jandarma, bilişim personeli kadrosunda istihdam etmek üzere 11 adet sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 15 Ağustos günü yayımlanan ve başvuruları bu tarihte başlayan ilana mracaatlar, internet üzerinden 7 Eylül 'e kadar alınacak. 

375 sayılı KHK'ya tabi  olmak üzere yapılacak kamu persoenli alımında aranan şartlar şu şekilde;

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması,. 657 sayılı  DMK 'nın 48 'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartları taşıyor olması, 07 Eylül 2018  tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış  olması, TCK' nın 53  üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; herhangi bir suçtan dolayı mahkum olmamış olması,  kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olması, görevini devamlı olarak yapmasına engel olabilecek herhangi bir akıl hastalığı bulunmaması, TSK, J.Gn.K.lığı, Sahil Güvenlik ile kamu kurum ve kuruluşlarından emeklilik, kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç çıkarılmamış olması, erkek adaylar Liderbahis için;  askerlik çağına gelmemiş, gelmiş ise askerliğini yapmış, ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olması,  terör örgütü bağlantısı olmaması, herhangi bir siyasi partiye üye olmaması gerekmektedir.

BAŞVURU

İlana başvurular 7 Eylül tarihine kadar alınacak. Başvuru yapmak isteyen adayların bu tarihe kadar www.jsga.edu.tr  adresinden yapması gerekmektedir.

Başvuru için

MEMUR ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara