Elazığ-Erzincan-Erzurum Adliyesi Personel Alımı Sonuçları-Adalet Bakanlığı ve CTE

Adalet Bakanlığı ve CTE Elazığ , Erzurum ve Erzincan Adliyesi personel alımı sonuçları açıklanıyor. İşte 16 kadroya yapılan alımda başvuru sonuç sayfaları.

Elazığ-Erzincan-Erzurum Adliyesi Personel Alımı Sonuçları-Adalet Bakanlığı ve CTE

Elazığ - Erzincan - Erzurum Adliyesi personel alımı sonuçları.

Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımında sonuçlar için geri sayım sona eriyor. Elazığ Adliyesi, Erzincan Adliyesi ve Erzurum Adliyesi kamu personeli alımına başvuru yapan adaylar, sonuçların saat kaçta açıklanacağını , sonuçlara nasıl ulaşabileceklerini araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde sonuç sayfasını ve son bilgileri adaylarla paylaştık.

İlana başvuran sonuçları bekleyenlerle bilgi alış veri için TIKLAYIN

16 KADROYA PERSONEL ALIMI

Adalet Bakanlığı ile CTE tarafından yayımlanan ilanlarda 17 farklı kadroda çalıştırmak üzere 12 bin 713 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Alım yapılan kadrolar şu şekilde;

  1. Zabıt katibi,
  2. mübaşir,
  3. şoför,
  4. aşçı,
  5. teknisyen,
  6. avukat,
  7. hizmetli,
  8. psikolog,
  9. sosyal çalışmacı,
  10. istatistikçi,
  11. icra katibi,
  12. öğretmen,
  13. veteriner,
  14. infaz koruma memuru,
  15. cezaevi katibi,
  16. hemşire, kaloriferci

BAŞVURU SONUÇLARI

Elazığ Adliyesi, Erzincan Adliyesi ve Erzurum Adliyesi personel alımına başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıkalnacağını , listelerin hangi internet adresi üzerinden erişime açılacağına yer verildi. 

Elazığ Adliyesi personel alımı başvuru sonuçları , mülakata gireceklerin isim listesi www.elazig.adalet.gov.tr adresi üzerinden adayların erişimine açılacak.

Erzincan Adliyesi personel alımı başvuru sonuçları, seçim aşamalarına girecek adayların isimleri www.erzincan.adalet.gov.tr adresi üzerinden erişime açılacak.

Erzurum Adliyesi personel alımı başvuru sonuçları , mülakata gireceklerin isim listesi www.erzurum.adalet.gov.tr adresi üzerinden adayların erişimine açılacak.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın.

SONUÇLAR GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN