Düz Memur Kadrosuna 91 Kamu Personeli Alımı Başvurusu Başladı-Lise-Önlisans-Lisans

Son dakika haberi: Diyarbakır Belediye Başkanlığı bünyesine en az lise mezunu adaylar arasından düz memur alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları haberimizde.

Düz Memur Kadrosuna 91 Kamu Personeli Alımı Başvurusu Başladı-Lise-Önlisans-Lisans

Diyarbakır Belediyesi bünyesine düz memur alımı yapılacak.

Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından düz memur kadrosuna personel alımı yapılacağına yer verildi. Herhangi bir lisans, ön lisans ve lise bölümünden mezun olan adaylar arasından yapılacak personel alımında başvuru detayları haberimizde.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE KPSS ŞARTI

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıyor olması gerekmektedir.

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte  6 Mart 'a kadar  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı Kültür Kongre Merkezi Hizmet Binasına (Yenişehir İstasyon Caddesi no:65) adresine yapılacak.

Yukarıdaki kadrolara posta yolu ile başvurular kabul edilmektedir.

İlan metnine gitmek için TIKLAYIN

Başvuru formunu indirmek için TIKLAYIN

TÜM KAMU İLANLARINDAN,MEMUR POLİS ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN