Çankaya Belediye Başkanlığı'na Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

Çankaya Belediye Başkanlığı'na KPSS puan şartı ile (en az 60) lise, önlisans ve lisans mezunlarından erkek ve kadın zabıta memuru alımı yapılacak. Başvurular 23 Haziran ile 29 Haziran tarihleri arasında alınacak.

Çankaya Belediye Başkanlığı'na Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

Ankara Çankaya Belediye Başkanlığı'na zabıta memuru alımı yapılacağına dair duyuru geçtiğimiz gün BİK, Resmi Gazete ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığıyla yayımlanmış söz konusu duyuruda başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması ve en az 60 puan almış olması gerektiğine yer verilirken, adayların en az lise mezunu ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerektiği de açıklandı.

YENİ MEMUR ALIMI HABERLERİ İLE SADECE İŞ HABERLERİNİN YER ALDIĞI SAYFAYA KATILMAK İÇİN TIKLA.

Resmi duyuruda, " Başvuru sürecine ilişkin, "Adaylar başvuru belgelerini 23.06.2020 Salı gününden 29.06.2020 Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar (Sadece mesai günlerinde saat 09.00 - 17.00 arasında) Şehit Gönenç Caddesi No:20/1 Maltepe- Çankaya adresindeki Çankaya Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü hizmet binası içinde bulunan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü birimine teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir." denildi. Başvuru genel ve özel şartları aşağıdaki gibi oldu: 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA