Büro Memuru, Sekreter ve Destek Personeli Alınacak (3 Kuruma Personel Alınacak)

Dışişleri Bakanlığı, İzmir Bakırçay Üniversitesi ile Trabzon Üniversitesi'ne personel alımları yapılacak. Memur alımı, sekreter alımı ve destek personeli alımlarıyla ilgili son gelişmeler ve yeni haberler Türkiye'nin lider kamu haber sitelerinden kamubulteni.com'da.

Büro Memuru, Sekreter ve Destek Personeli Alınacak (3 Kuruma Personel Alınacak)

İLKOKUL , ORTAOKUL, ÖNLİSANS , LİSANS MEZUNLARI İÇİN İŞ HABERLERİNİ TAKİP ETMEK, SADECE İŞ HABERLERİNİN YER ALDIĞI SAYFAYA KATILMAK İÇİN TIKLA.

Trabzon Üniversitesi'ne büro memuru alımı için 26 Haziran'da başlayan başvuru işlemlerinde sona gelinirken, Dışişleri Bakanlığı Nagoya Başkonsolosluğu'na sözleşmeli 2 sekreter alımı için  başvuruların 13 Temmuz'da sona ereceği , İzmir Bakırçay Üniversitesi'nin Mühendis, Sağlık Teknikeri, Büro Personeli ve destek personeli alımı için  başvuruların 24 Temmuz'da başlayacağı kaydedildi. Sözleşmeli kamu personeli alımı duyuruları yayımlanmaya devam ediyor. Dışişleri Bakanlığı, İzmir Bakırçay Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanlara ilgi yoğun.

TRABZON ÜNİVERSİTESİ'NE BÜRO MEMURU ALIMI

Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan duyuruda kuruma Büro Personeli unvanında alım yapılacağı, başvuruların personelilanbasvuru.edu.tr adresinden online alınacağı belirtilmiş, ilgili alım için başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını incelemeleri gerektiği kaydedilmişti. Resmi duyuruda kontenjan dağılımı ise aşağıdaki gibi olmuştu: 

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NA SÖZLEŞMELİ SEKRETER ALIMI

Dışişleri Bakanlığı'nca yapılan resmi açıklamada sekreter alımına dair ,"Nagoya Başkonsolosluğumuzda münhal bulunan 2 adet Sözleşmeli Sekreter pozisyonuna sınavla personel alınacaktır" denilmiş, başvuru sürecine dair tüm bilgilendirmeye ilgili konsolosluk resmi sayfasından erişim sağlanabileceği kaydedilmişti. Resmi duyuruda adaylarda aranacak başvuru genel şartları da aşağıdaki gibi olmuştu.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI SEKRETER ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
2. Sınav tarihi itibariyle 46 yaşından gün almamış olmak,
3. En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak,
4. Kamu haklarından yoksun bulunmamak,
5. Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar dahi zimmet, ihtilas, irtikâp,  rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak, dolanlı iflas gibi yüz 
kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak, 
6. Erkekler için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak,
7. Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek,
8. Çok iyi derecede Japonca ve Türkçe bilmek,
9. Bilgisayar ve daktilo kullanabilmek. 

İzmir Bakırçay Üniversitesi'ne ise meslke lisesi mezunlarından ve lisans mezunlarından personel alımları yapılacak. Adaylarda aranan nitelikler ve diğer detaylar aşağıdaki gibi oldu.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA