Adalet Bakanlığı ve CTE 81 Şehre 12 Bin 300 Kamu Personeli Memur Alımı Yapacak 2020 (KPSS'siz ve 70 KPSS ile)

Adalet Bakanlığı 2020 yılı kamu personeli alımı için açıklamalar ve duyurular art arda yayımlandı. Yayımlanan duyurularda KPSS şartı olmadan ve KPSS 70 puan şartı ile 12 bin 300 memur personel alımı yapılacağına yer verildi. İlanların başvuru bilgileri yazımızda. İşte detaylar.

Adalet Bakanlığı ve CTE 81 Şehre 12 Bin 300 Kamu Personeli Memur Alımı Yapacak 2020 (KPSS'siz ve 70 KPSS ile)

Adalet Bakanlığı 12 bin 300 personel alacak.

Adalet Bakanlığı'ndan art arda açıklamalar geldi. Bakan Abdulhamit Gül 'den ve Resmi Gazete üzerinden gelen açıklamalarda, farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 81 şehre 12 bin 300 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda Adalet Bakanlığı 'nın son günlerde gelen personel memur alımı açıklamalarına değindik ve derledik.

İlanlar yayımlandı. Takip için TIKLAYIN

1200 KPSS'SİZ MEMUR ALINACAK

Adalet Bakanlığı tarafından 22 Eylül günü yayımlanan ilanda hakim ve savcı alımı yapılacağına yer verildi. Alım yapılacak kadrolar ise şu şekilde verildi:

- 1000 adlî yargı hâkim ve savcı adayı,

- 100 avukatlık mesleğinden adli yargı hâkim ve savcı adayı,

- 100 idari yargı hâkim adayı,

İlan detayları ve başvuru şartları için TIKLAYIN

KPSS'SİZ 1100 MEMUR ALINACAK

Adalet Bakanlığı tarafından 19 Eylül 2020 tarihinde yayımlanan ilanda icra müdür ve icra müdür yardımcısı kadrolarında istihdam etmek üzere 1100 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 29 Eylül günü başlayacak memur alımının başvuru detayları için lütfen TIKLAYIN

ADALET BAKANLIĞI VE CTE 'YE 10 BİN PERSONEL ALINACAK

Geçtiğimiz Cumartesi günü Cnn ekranlarına konuk olan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bakanlık bünyesine yapılacak personel alımlarına değindi ve 10 bin civarında personel alımı planladıklarını söyledi. Bakanın açıklaması için TIKLAYIN

CTE'ye 6 bin İKM alımı başvuru detayları için TIKLAYIN

Adalet Bakanlığı'na 3 bin zabıt katibi alımı detayları için TIKLAYIN

10 bin personel alımı için henüz ilan tarihi belli olmadı. Bakan Gül, kadro onayının beklendiğini, kısa sürede kadro onayının gelmesi sonrası personel alımının yapılacağını söyledi. 

BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDIĞINDA, BAŞVURU EKRANI AÇILDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN