Yapılan tüm reformların temelinde insan odaklı yönetim anlayışı bulunduğunu dile getiren Bakan Gül sözlerinde şu ifadelere yer verdi:
“Devletin temeli adalettir, adaletin temeli ise insandır, insan hak ve onurudur. Bu, bizim için bilinmeyen ya da yeni öğrenilmiş bir şey değildir. "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" öğüdü tam da bu gerçeğe ışık tutmaktadır. Ancak insan hak ve onurunu gözeterek adaleti güçlendirebiliriz, koruyup geliştirebiliriz. Adaletin konusu da öznesi de insandır. İnsanımızla adaletin buluşma noktası da adliyelerdir, yargı kurumlarıdır. Sizler bu noktada adalet kapısını açan, vatandaşın ilk gördüğü, ilk sorduğu yetkililersiniz, kişilersiniz. İşte sizleri adalet idealimizin gerçekleşmesi anlamında en önemli yapıtaşları olarak görüyoruz. Bu buluşmaları onun için çok önemli görüyoruz.”
“PERSONELİN İHTİYAÇLARINI ÖNEMSİYORUZ”
Salgınla mücadele kapsamında adliyelerde önemli düzenlemeleri hayata geçirdiklerini hatırlatan Gül, bu tedbirlerin titizlikle uygulayan adalet teşkilatı çalışanlarına teşekkür etti.
Adliyelerde görev yapan müdürler de ilk defa bir adalet bakanının çalışanlarla bir araya geldiğini belirterek, memnuniyetlerini dile getirdi.
Olsa ben olacak ki personel alımı. 35 yaş şartı koyuyorsunuz alımlar için. Emeklilik yaşı 65 yolun yarısı yaş sınırı koyuyorsunuz. Ölelim biz daha iyi genç olsan tecrübesiz tecrübe kazan yaş sınırı. Güzelim ülkem de geleceğimiz karanlık :(
Yaş sınırı olmasın lütfen
Kimin nereden mezun olması bekliyorsunuzda
Torpilim yok
Kpss94 60 mış puğanla olsun
HEMŞIRE YARDIMCILIGI ALIMI YAPINNNNNN
Yaş sınırı olmasın lütfen
Üniversite okuyorum. Elimde sertifikalar var ama hala iş yönünden sıkıntıdayim.