639 Zabıta ve Kütüphaneci ve Adli Tıp Personeli Alımı İçin Başvurular Başladı

Üç farklı kurum tarafından alımı yapılacak 639 personel alımı için başvurular başladı. 50 zabıta memuru, 415 kütüphaneci ve 124 Adli Tıp Kurumu personeli alımı yapılacak.

639 Zabıta ve Kütüphaneci ve Adli Tıp Personeli Alımı İçin Başvurular Başladı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından alınacak 465 kütüphaneci, Üsküdar Belediye Başkanlığı tarafından alınacak 50 Zabıta Memuru ve Adli Tıp Kurumu alınacak 124 kamu personeli için adayların başvuru süreçleri başladı. Üç kurum içinde başvurular bugün itibariyle başladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Bakanlık tarafından kütüphaneci kadrosuna 465 sözleşmeli kütüphaneci alımı yapılacak. Kadrolar için başvuruları lisans mezunları tek yapabiliyor. 28 Martta başlayan başvurular 11 Nisanda sona eriyor. Başvurmak için adayların 2020 KPSS P3 puan türünden 70 ve üzeri almış olması gerekiyor. Adayların, açılan kadrolar için Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren; bilgi ve belge yönetimi, kütüphanecilik, arşivcilik, dokümantasyon ve enformasyon programlarının herhangi birinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmaları gerekmektedir.

Başvuru İlanı İçin: TIKLAYIN

Adli Tıp Kurumu

Adalet Bakanlığına bağlı Adli Tıp kurumuna özlü sınav sonucuna göre 124 kamu personeli alımı yapılacak. Adaylar sözlü sınava 2020 KPSS puanlarıyla başvuru yapabilecek. Alım yapılacak kadrolara başvuru yapabilmek için ilgili KPSS puanlarından 70 ve üzeri almak gerekiyor. Başvuru için özel şartları belirtilen 15 Büro Personeli, 11 Diğer Teknik Hizmet Personeli (Kimyager), 25 Laborant, 6 Mühendis, 13 Biyolog, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Teknisyen, 1 İnfaz ve Koruma Memuru, 15 Sağlık Teknikeri, 3 Hemşire ile 25 Destek Personeli (Hizmetli) alımı yapılacaktır. Bugün Başlayan başvurular 3 Nisan 2022’de sona erecektir.

Başvuru İlanı İçin: TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi

İstanbul Üsküdar Belediyesi tarafından en 60 puanla başvuru yapılabilecek zabıta memuru için 28 Mart 2022 pazartesi günü başvurular başlıyor. Sözlü ve uygulamalı sınava girecek adaylar için başvurular 1 Nisan 2022 saat 17.00’ye kadar devam edecektir. İstanbul Üsküdar Belediyesi KPSS puanı baz alınarak toplamda 50 zabıta memuru alımı yapacak. 40 ortaöğretim mezunu personel ve 10 lisans mezunu personel alımı yapılacaktır.

Başvuru İlanı İçin: TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /