5 Farklı İlanla 309 Personel Alımı Yapılacak ( Büro Memuru, Sağlık Personeli, Mühendis, Avukat, Zabıta Memuru Alımları)

Kamu kurum ve kuruluşlarına art arda yayımlanan farklı ilanlarla KPSS'li ve KPSS Şartsız toplam 309 yeni personel daha alınacağı bildirildi.

5 Farklı İlanla 309 Personel Alımı Yapılacak ( Büro Memuru, Sağlık Personeli, Mühendis, Avukat, Zabıta Memuru Alımları)

Mersin Üniversitesi'ne 21 sözleşmeli sağlık personeli, Üsküdar Belediyesi'ne 45 Zabıta Memuru, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na 46 sözleşmeli personel, BDDK'ya ise 120 memur alımı yapılacak. TÜBİTAK, kısmi sözleşmeli 77 personel alımı gerçekleştirecek.

Mersin Üniversitesi'nce yayımlanan duyuruda sözleşmeli hemşire , ebe unvanları için alım yapılacağı kaydedilirken, başvuru genel ve özel şartları ile diğer detaylara, "https://www.kamubulteni.com/saglik-personeli/mersin-universitesi-ne-sozlesmeli-saglik-personeli-alimi-h37575.html" adresinden erişilebilir. Üsküdar Belediyesi ise Zabıta Memuru alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların zabıta memuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerekli. Başvurular 26-30 Nisan tarihleri arasında alınacak. En az ortaöğretim düzeyinden gerçekleşecek alımlarla ilgili detaylara, "https://www.kamubulteni.com/kamu-personel-alimi/kpss-20215-tercih-kilavuzu-yayimlandi-onlisans-ve-lisans-duzeyinden-h37680.html" adresinden erişilebilir.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na KPSS 2021/5 ile 46 Sözleşmeli Personel Alınacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na KPSS 2021/5 ile önlisans mezunlarından 9 büro personeli, lisans mezunlarından (Avukat, mimar, mühendis kadroları için) 37 personel alımı yapılacak. İlgili alım için ÖSYM üzerinden tercihler 15-21 Nisan tarihleri arasında alınacak. Tercih kılavuzu ve kontenjan dağılımına göz atmak için TIKLAYINIZ.

BDDK 120 Memur Alımı Yapacak 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan yapılan açıklamada, kuruma 120 uzman yardımcısı alımı yapılacağı bildirilirken, söz konusu alım için başvuruların, 16-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşeceği vurgulandı. Duyuruda, sınavla ilgili, "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna, giriş sınavı sonuçlarına göre Kurum ana ve danışma hizmet birimlerinde (İstanbul) istihdam edilmek üzere Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı, Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bankacılık ve Hukuk Alanları), BDDK Uzman Yardımcısı (İletişim Alanı) ile Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki İnsan Kaynakları, Kurul İşleri ve Kararlar, Eğitim, Mali İşler ve İdari İşler Müdürlüklerinde (İstanbul) istihdam edilmek üzere BDDK Uzman Yardımcısı unvanlarında meslek personeli alınacaktır. Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Giriş sınavının yazılı aşaması, Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bankacılık ve Hukuk Alanları), BDDK Uzman Yardımcısı (İletişim Alanı) ve BDDK Uzman Yardımcısı kadroları için bir gün, Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı kadrosu için ise iki gün olmak üzere sabah ve öğleden sonra oturumları halinde İstanbul'da gerçekleştirilecektir. Yazılı ve sözlü sınavın yapılacağı yer ve tarihleri, Covid-19 salgını sürecinde konuya ilişkin alınacak yeni kararlar çerçevesinde belirlenerek Kurumun resmi internet sitesinden (www.bddk.org.tr) duyurulacaktır. Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır." ifadelerine yer verildi.

TÜM DETAYLAR İÇİN https://www.kamubulteni.com/memur-alimi/resmi-gazetede-yayimlandi-bddk-120-memur-alacak-h37646.html ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

TÜBİTAK'a 77 Kısmi Sözleşmeli Proje Personeli Alınacak

TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü, Kısmi Süreli Proje Personeli hizmet grubuna 77 personel alımı yapacak. Başvurular https://kariyer.tubitak.gov.tr adresinden online yapılacak. Başvuru işlemlerinin 26 Nisan'da son bulacağı açıklandı.