31.425 Memur, Asker, Personel Alımı Başvurusu 1 Haziran 2020'de Başlıyor

Farklı kamu kurumlarına KPSS puan şartı olmadan ve 50 KPSS puanı ile memur, öğretmen, personel, asker, işçi alımı yapılacak. 1 Haziran 2020 Pazartesi günü başvuru başlayacak. İşte 1 Haziran günü başlayacak kamu iş ilanları.

31.425 Memur, Asker, Personel Alımı Başvurusu 1 Haziran 2020'de Başlıyor

1 Haziran günü memur, personel, asker alımları başlıyor.

1 Haziran 2020 günü kamuya memur alımı için düğmeye basılacak ve binlerce memur personel alımı başlayacak. KPSS puanı ile ve KPSS puan şartı olmadan yapılacak personel , memur ve asker alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

İlanlar art arda yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Kamuya yapılacak memur personel alımında başvuru genel şartları şu şekilde:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

- TCK'nın 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş ya da askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

- Görevini devamlı yapmasına engel hastalığı bulunmamak.

- İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşıyor olmak.

1 HAZİRAN 2020 'DE BAŞVURUSU BAŞLAYACAK KAMU PERSONELİ ALIMLARI

1 Haziran 2020 Pazartesi günü  başvurusu başlayacak personel , memur , asker ve işçi alımı ilanları şu şekilde:

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular 1 Haziran 2020 'de başlayacak. Kontenjan dağılımı ve başvuru bilgileri için TIKLAYIN

Beykoz Belediyesine 50 zabıta memuru alınacak. İlan detayları için TIKLAYIN

OGM 122 kamu personeli alımı yapacak. İlan için TIKLAYIN

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında 1343 memur ataması yapılacak. Tercih kılavuzu için TIKLAYIN

SUBAY ASTSUBAY ALIMI TERCİHLERİ BAŞLIYOR

Milli Savunma Üniversitesi 2020 yılı subay astsubay alımında tercihler başlıyor. 14 Haziran 'da yapılacak MSÜ sınavına ve 27-28 Haziran 'da yapılacak YKS 'ye girecek öğrenciler 1 Haziran 'dan itibaren subay astsubay tercihlerini yapacak. 10 bine yakın lise mezunu subay astsubay öğrenci alımında tercihler MSB personeltemin sistemi üzerinden alınacak.

İLANLAR İÇİN BAŞVURU EKRANI AÇILDIĞINDA KAMUBULTENİ.COM OLARAK TAKİPÇİLERİMİZE AKTARACAĞIZ. BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN