3 Bakanlık ve 2 Müdürlük KPSS’li ve KPSS’siz 3.478 Kamu Personeli Alımı Yapıyor Lise Ön Lisans ve Lisans Mezunları

Kamu kurumlarına personel alım işlemi devam ediyor. Başvuruları aktif olarak devam eden ilanların yanına başvuru süreci önümüzdeki günlerde başlayacak alımlarda toplamda 3.478 personel alımı yapılacak.

3 Bakanlık ve 2 Müdürlük KPSS’li ve KPSS’siz 3.478 Kamu Personeli Alımı Yapıyor Lise Ön Lisans ve Lisans Mezunları

Milli Eğitim Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü tarafından 3.478 sözleşmeli personel ve memur alımı yapılacak. Bazı kurumlarda başvuru şartları arasında KPSS şartı bulunurken bazı kurumlar KPSS şartı aramıyor. İşte o alımlar;

Milli Eğitim Bakanlığı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından il milli eğitim müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere 450 Eğitim Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacak. yarışma sınavı ile yapılacak alımlarda sınav yazılı ve sözlü olmak üzere 2 aşamalı yapılacak.

Başvurular 7 Şubat itibariyle başlayacak olup son başvuru tarihi 26 Şubat 2023 olarak duyuruldu.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 450 PERSONEL ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Hazine ve Maliye Bakanlığı

Memur alımı yapacak kurumlardan bir tanesi de Hazine ve Maliye Bakanlığı olacak Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 2021 ve 2022 KPSS puanıyla 350 Vergi Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacak. Başvurular KPSSP17, KPSSP18, KPSSP22, KPSSP23, KPSSP27, KPSSP28, KPSSP47 ve KPSSP48 puan türleri ile yapılacak ve başvuru yapabilmek için bu puan türlerinden herhangi birinden 80 ve üzerinde puan almak gerekiyor.

Başvurular 6 Şubat 2023 tarihi itibariyle başlıyor.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI 350 PERSONEL ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

İçişleri Bakanlığı

Bakanlık tarafından 300 memur alımı yapılacak. başvuru süreci aktif olarak başlayan bu ilanda 300 İl Planlama Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. bu ilanda başvurular 3 Şubat 2023 (bugün) tarihinde sona eriyor.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 300 PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Orman Genel Müdürlüğü

Orman Muhafaza Memuru kadrosu için Orman Genel Müdürlüğü tarafından 1.128 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Yapılacak alımlarda ön lisans mezunları başvuru yapabilecek. belirtilen bölümlerden mezun olan adayların başvuru yapabilmesi için 2022 KPSS P93 puan türünden 65 ve üzerinde bir puan alması gerekiyor.

Başvurular 6 Şubat 2023 tarihinde sona erecek.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1.128 PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Emniyet Genel Müdürlüğü

Emmiyet Genel Müdülüğü tarafından Çarşı ve Mahalle Bekçisi kadrosuna 1.250 personel alımı yapılacak. lise mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolar için herhangi bir yaş şartı bulunmuyor. Alınacak personeller 26 şehirde istihdam edilecek.

Başvurular 3 Şubat 2023 (bugün) tarihinde sona eriyor.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1.128 PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /