Sakarya Karasu Belediyesi Memur Alımı Yapacak (Avukat)

Sakarya Karasu Belediye Başkanlığı avukat alımı gerçekleştirecek. Belediyenin memur alımı için başvuru işlemleri bugünden itibaren başlıyor.

Sakarya Karasu Belediyesi Memur Alımı Yapacak (Avukat)

Karasu Belediye Başkanlığı'nın memur alımı (avukat) için başvuru işlemleri başlıyor. Belediye'den başvuru şartları, tarihleri ve sınav sürecine ilişkin yeni bir duyuru yayımlandı. Memur alımı için ayrılan kontenjanın 1 olduğu belirtilirken, başvurular belediyenin yazı işleri müdürlüğüne şahsen yapılacak.

Sakarya Belediyesi Avukat Alımı 

Sakarya Karasu Belediye Başkanlığı yazı işleri müdürlüğünce bugün yapılan duyuruda , belediye'nin avukat alımı yapacağı, ilgili alım için başvuruda bulunacak adayların 6 yıl mesleki tecrübe şartı, KPSS şartı gibi şartları yerine getirmesi gerektiği belirtildi. Karasu Belediye Başkanlığı'nın ilgili alımı için başvurular Karasu Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne şahsen yapılacak. 

BAŞVURUDA ADAYLARDAN NELER TALEP EDİLECEK

Başvuru sırasında adaylardan başvuru formu, nüfus cüzdanı, diploma, 2018 kpss sonuç belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, avukatlık ruhsatı fotokopisi gibi belgeler talep edilecek. Başvuru yapacak adayların ayrıca 35 yaşını aşmamış olması gerekiyor.  Başvurular 16 ile 19 Ekikm 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Başvuruların değerlendirilmesi ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi karasu.bel.tr adresi üzerinden 23 Ekim 2018 tarihinde ilan edilecek. 

AVUKAT ALIMI SINAVI 30 EKİM'DE

Avukat alımı sözlü sınavının 30 Ekim 2018 tarihinde Karasu Belediyesi Hizmet Binasında yer alan meclis salonunda yapılması bekleniyor.