Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı için Başvurular Sürüyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş alımı için başvuru süreci devam ediyor. Kimler uzman erbaş olabilir, uzman erbaş alımı yaş , boy, kilo şartı, uzman erbaş alımı başvuru linki ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı için Başvurular Sürüyor

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın uzman erbaş alımı için başvuru işlemleri devam ediyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın resmi internet sayfası ve çeşitli basın yayın organları tarafından yayımlanan ilanda Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın Topçu, Motorcu, Telsizci ve Kurbağa adam branşlarında uzman erbaş alımı gerçekleştireceği belirtilmiş,  başvuru yapacak adayların 27 yaşını aşmamış olması , askerliğini yapmış ya da yapıyor olması, askerlik hizmetinin üzerinden en fazla 5 sene geçmiş olması gibi şartları yerine getirmesi gerektiği belirtilmişti.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş alımı için başvurular komutanlığın resmi internet sitesi olan www.sahilguvenlik.gov.tr adresi üzerinden 27 Eylül 2018 tarihine kadar matadorbet online yapılacak. Posta ve kargo yoluyla ya da şahsen başvurular kabul edilmeyecek. Başvurusu kabul edilen adaylar yazılı sınav, ön sağlık muayenesi, fiziki yeterlilik testleri, uygulamalı meslek bilgisi sınavı ve mülakata tabi tutulacaklar. Adaylar, detaylı bilgilendirme için aşağıdaki başvuru kılavuzunu inceleyebilirler.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA