Sağlık Bakanlığı Kadrolu 5 Bin 298 İşçi Alıyor! Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı'nın kadrolu işçi alımı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Sağlık Bakanlığı Kura sonuçları açıklandığı haberdar olmak isteyen adaylar kamu bülteni uygulamasını indiriyor.

Sağlık Bakanlığı Kadrolu 5 Bin 298 İşçi Alıyor! Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda bakanlığa en az ilkokul mezunu kadrolu işçi alımı yapılacağı, başvuru işlemlerinin İŞKUR üzerinden gerçekleştirileceği belirtilmiş, adaylardan başvurular toplanmıştı.

YENİ İLANLARDAN , ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR!

Başvuru sürecini tamamlayan adaylar kura sonuçları için bekleyişini sürdürüyor. Başvuru sonuçları Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasından açıklanacak. Kura sonucunda atanmaya hak kazanan adaylardan göreve başlamayan ya da atama şartlarını taşımadığı halde göreve başlatılmayan adayların yerine ihtiyaç duyulan sayıda yedek adaylar belirlenecek. Bu da kura ile gerçekleştirilecek, nihai sonuçlar "http://www.yhgm.saglik.gov.tr/" adresinden ilan edilecek. Duyurular geldiği anda kamu bülteni uygulamasıyla adayları bilgilendireceğiz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA