Sağlık Bakanlığı 5 Bin Yeni İşçi Alımı Yapıyor! Adaylar YHGM'den Yapılacak Duyuruya Odaklandı

Binlerce adayın merakla beklediği kura sürecine giriliyor. Sağlık Bakanlığı'na 5 bin yeni personel alınıyor, sonuçlar kısa süre sonra İŞKUR ve Sağlık Bakanlığı YHGM tarafından duyurulacak. 

Sağlık Bakanlığı 5 Bin Yeni İşçi Alımı Yapıyor! Adaylar YHGM'den Yapılacak Duyuruya Odaklandı

Sağlık Bakanlığı'nın en az ilkokul mezunu , engelli ve eski hükümlüler arasından gerçekleştireceği 5 bin sürekli işçi alımı için başvuru işlemleri 13 Eylül'de sona ermişti. İlgili alımlar için başvuru işlemlerini İŞKUR üzerinden gerçekleştiren adaylar sonuçlar için bekleyişe başladı.

BİNLERCE KİŞİ Betgaranti KURA SONUÇLARINI BEKLİYOR!

Sağlık Bakanlığı'nca ilan edilen kadrolara başvurusu tamamlanan adaylar, İŞKUR ve Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak duyuruları beklemeye başladı. Kura tarihleri, kura sonuçları ve diğer tüm duyurular Sağlık Bakanlığı'nın www.yhgm.gov.tr isimli internet sitesinden takip edilebilecek.

İŞ FIRSATLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİR

Bakanlığın diğer personel alımlarını takip etmek, kamuya personel alımları, özel sektör iş fırsatları konusundaki tüm haberleri cep telefonuna bildirim olarak almak için kamu bülteni uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLA!

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA